Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arı Yetiştiricileri Birliği'nden Başkan Kılıç'a ziyaret

Gaziantep Arı Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Nebi Koca ve yönetim kurulu üyeleri, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç'a makamında ziyarette bulunarak çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2018 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 18:13
Kaynak: İHA
Arı Yetiştiricileri Birliği'nden Başkan Kılıç'a ziyaret

"ÜRETENİN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Kırsal kalkınma konusunda birçok alanda projeler ürettiğini belirten Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, "Oğuzeli Belediyesi olarak üretenin her zaman yanındayız" dedi.

Başkan Kılıç, "Oğuzeli'nde arıcılığı daha ileri götürebilecek projeler üretmeye gayret gösteriyoruz. Arı ürünlerinin insan sağlığı açısından faydaları düşünüldüğünde, arıcılığın daha fazla geliştirilmesi ve arı ürünlerinin tüketiminin daha çok yaygınlaştırılması gerektiğini düşünüyorum. Gaziantep Arı Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Nebi Koca ve yönetim kurulu üyelerine yapmış oldukları nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

"İNSAN SAĞLIĞI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Arıcılık ve arı ürünleri hakkında bilgi veren Gaziantep Arı Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Nebi Koca arı ve arı yetiştiriciliğinin önemine dikkat çekti.

Arı balının, polenin ve arı sütünün insan sağlığı ve yaşam açısından son derece önemli olduğunun altını çizen Başkan Koca, arıdan başka bu görevi üstlenen başka bir canlının olmadığını belirtti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.