Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ARTEMİS HALI GETHAM'DA

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2023 16:04
Kaynak: İHA
ARTEMİS HALI GETHAM'DA

Türkiye'nin sevilen halı markası Artemis Halı'nın dünyaca ünlü tasarımcı Mirko Tattarini ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle üretimini yaptıkları halılar Gaziantep Bölgesel Endüstriyel Tasarım ve Hibrit Modelleme Merkezi (GETHAM) Projesi kapsamında 20-21 Ekim 2017 tarihlerinde sergilenecek.

Artemis Halı, Gaziantep merkezi olmak üzere Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde tasarım kültürünün ve tasarıma dayalı rekabetçiliğin desteklenmesi hedefi ile çalışmalarını yürüten Gaziantep Bölgesel Endüstriyel Tasarım ve Hibrit Modelleme Merkezi (GETHAM) Projesi'nde dünyaca ünlü İtalyan tasarımcı Mirko Tattarini'nin tasarladığı iki halı ile sergide yer alıyor.

Artemis Halı Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Batallı, "Floransa'da açılan, Roma, Sofya ve Bulgaristan'da da yan şirketleri bulunan Lagos Design Studios'un kurucusu ve yöneticisi Profesör Mirko Tattarini ile Artemis Halı olarak böyle bir proje gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. 'Sınırdan Tasarım' sloganı ile uluslararası bir proje olan GETHAM'da ürettiğimiz iki halı da yer alıyor. Tasarımlarımızda renklerin her tonunu sergileyecek kadar cesur, geldiği toprakların havasını yansıtacak kadar otantik, dünyanın moda trendlerini de tasarımlarına yansıtacak kadar dünyalı bir marka olarak geçtiğimiz yıl Belçikalı halı tasarımcısı Thibault Van Renne, bu yıl da İtalya tasarımcı Mirko Tattarini ile çalıştık. Türkiye'de ve dünyada müşterilerinin beklentilerini tam olarak karşılayan, müşteri ilişkilerinde sonsuz güven içerisinde ve ihtiyaçların sürekli farkında olan, gelişim odaklı, kaliteyi sürekli arttıran ve son teknolojiyi yakından takip ederek farklılık oluşturan lider bir firma olarak çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.