Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Artemis Halı'dan İhracat Atağı

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 10:20
Kaynak: İHA
Artemis Halı'dan İhracat Atağı

Türkiye'de ve dünyada müşterilerinin beklentilerini tam olarak karşılayan, müşteri ilişkilerinde sonsuz güven içerisinde ve ihtiyaçların sürekli farkında olan, gelişim odaklı, kaliteyi sürekli arttıran ve son teknolojiyi yakından takip ederek farklılık oluşturan Artemis Halı, aktif çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl üretim kapasitesini arttırmak üzere 5 milyon Euro'luk yeni yatırım yapan, özellikle ARGE bölümünü de geliştiren Artemis Halı; ihracat ağını güçlendirerek dünyanın bir çok ülkesine halılarının kalitesini sunuyor.

Gaziantep'te 2012 yılında kurulan Artemis Halı, 25 bini açık olmak üzere toplam 36 bin metrekarelik fabrikalarında üretim yapıyor. Yeni ve genç bir marka olmasına rağmen hızlı ve istikrarlı bir büyüme profili çizerek çok hızlı bir ivme kazandığını, hem yatırımlarla hem de istihdamla 2017'de de büyümeye devam ettiklerini belirten Artemis Halı Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Batallı: "Artemis Halı, tasarımlarında renklerin her tonunu sergileyecek kadar cesur, geldiği toprakların havasını yansıtacak kadar otantik, dünyanın moda trendlerini de tasarımlarına yansıtacak kadar dünyalı bir marka. Türkiye genelindeki ana bayilerimiz ile 1.500'ün üzerinde noktada Artemis Halı satılıyor. Amacımız sadece halı satmak değil hem yurtiçinden hem de yurtdışından tüketicilerimize kendilerini ifade edebilecekleri yeni yaşam alanları oluşturmak" dedi.

ARTEMİS HALI'NIN 5 YIL İÇİNDE İHRACAT HEDEFİ 15 MİLYON DOLAR

İran, Almanya, Umman, Kazablanka, Rusya, Karadağ gibi ülkeler ile halihazırda çalıştıklarını ifade eden, Artemis Halı'nın ihracat hedefleriyle ilgili belirten Batallı: "Yıllık 2.000.000 metrekare üretim yapıyoruz ve bunun % 10'luk bölümünü ihracat ediyoruz. Yurtdışı ihracatının tamamını Artemis Halı adıyla gerçekleştiriyoruz. Yıllık 5 milyon Dolar'lık bir ihracat yapıyoruz. Türkiye'nin dünya ile ticaretinde göstermiş olduğu başarı, özellikle dış ülkelere yaptığı ihracat ile almış olduğu ivme bizim çıtamızı da yükseltmemizi sağladı. Artemis Halı olarak 5 yıl içindeki ihracat hedefimiz ise 15 milyon Dolar olması... Marka olarak yaptığımız çalışmalar ve her geçen gün artan yeni ülke bağlantılarıyla bu hedefe ulaşmayı planlıyoruz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.