Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atasun Optik Gaziantep'te 5'inci Mağazasını Açtı

Atasun Optik, Nizip Cadde FR mağazası ile Gaziantep'teki 5'inci mağazasını açarken, Türkiye'deki mağaza sayısı 270'e ulaştı.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2020 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:03
Kaynak: İHA
Atasun Optik Gaziantep'te 5'inci Mağazasını Açtı

Atasun Optik CEO'su Nihat Aydın, "Türkiye'nin her noktasında kaliteli ürün ve hizmet sunmak için yatırımlarımıza devam ediyoruz. Yeni mağazalarımızla istihdam sağlıyor, yerli üretime destek oluyoruz. Sektördeki öncü markalardan biri olarak hedefimiz, Türkiye'nin en çok tavsiye edilen perakende lideri olmak" dedi. 

Türkiye'de sektörünün öncü markalarından Atasun Optik, 2007 yılından bu yana her yıl mağaza sayısını arttırarak yeni mağazalarıyla büyümeye devam ediyor.

Gaziantep Nizip Cadde FR mağazası ile 54 ilde, 270. noktaya ulaştıklarını ve yatırımlarını sürdüreceklerini söyleyen Atasun Optik CEO'su Nihat Aydın "Pandemi süreci içerisinde online kanallar üzerinden %259'luk bir büyüme elde ettik. Ancak Türkiye'nin her noktasına ulaşmak için yapımızı büyütmeye ve yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu kapsamda yıl sonuna kadar yeni noktalarımızın açılışını gerçekleştireceğiz. Türkiye'nin her noktasındaki müşterilerimizi, ihtiyaçlarına ve bütçelerine uygun ekonomik fiyatlı ürünlerimizle buluştururken, Atasun Optik ailesine katacağımız yeni ekip arkadaşlarımızla sektörümüzde istihdam yaratmaya ve yerli üretime katkı sağlamayı da sürdüreceğiz. Sektördeki öncü markalardan biri olarak hedefimiz, Türkiye'nin en çok tavsiye edilen perakende lideri olmak" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.