Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atatürk daima yol haritası olarak Cumhuriyeti göstermiştir

MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve Milli mücadelenin kahramanı Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 79. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2017 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:54
Kaynak: İHA
Atatürk daima yol haritası olarak Cumhuriyeti göstermiştir
Bütün dünyanın saygı duyduğu, dünyanın önde gelen liderlerinin övgüsüne mazhar olmuş siyasi ve askeri deha Mustafa Kemal Atatürk'ün son zamanlarda bazı çevreler tarafından bilinçli olarak yıpratılmaya, siyasi figür haline dönüştürülmeye çalışıldığını ifade eden Taşdoğan, şunları söyledi:
 
"Büyük komutan, büyük devlet adamı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve Milli mücadelenin kahramanı Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 79. yılında saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.
 
Büyük Türk Milletinin yeniden dirilişinde sergilediği kahramanlık ve fedakarlık ile milletimizin kenetlenmesini sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü özlemle anıyoruz. Hiçbir zaman umutsuzluğa, yılgınlığa, çaresizliğe düşmeyen Atatürk ve silah arkadaşları İstiklal Harbinden büyük bir zaferle çıkmış, asil Türk Milletinin yeniden daha güçlü, daha diri bir şekilde tarih sahnesinde olmasını sağlamıştır.
 
Bütün dünyanın saygı duyduğu, dünyanın önde gelen liderlerinin övgüsüne mazhar olmuş siyasi ve askeri deha Mustafa Kemal Atatürk son zamanlarda bazı çevreler tarafından bilinçli olarak yıpratılmaya, siyasi figür haline dönüştürülmeye çalışılmış ancak aziz milletimiz anında karşılığını vermiştir. Atatürk üzerinden siyasi ve kişisel çıkar sağlamak isteyenlerin oynadığı oyunu Türk Milleti bozmuş, dün olduğu gibi bugünde onun kurduğu Cumhuriyete sahip çıkmıştır.
 
Atatürk daima bilim ve tekniği işaret etmiş, yol haritası olarak Cumhuriyeti göstermiştir. " Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir. Cumhuriyeti, ve onun gereklerini yüksek sesle anlatınız. Bunu yüreklere yerleştirmek için elverişli olan hiçbir durumu kaçırmayınız" diyerek Cumhuriyetimizin yıkılmaz değerlerini işaret etmiştir.
 
Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, vatanı için canını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.