Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atay'dan sağduyu çağrısı

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2018 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 14:41
Kaynak: İHA
Atay'dan sağduyu çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Gazikent Mahallesi'nde 23 Aralık'ta yaşanan bıçaklı kavgada, Necati ve kardeşi Mert Bağcı ile Murat A. ağır yaralanması olayını TBMM'de gündeme getirerek, Gaziantep halkına sağduyu çağrısında bulundu.

TBMM genel kurulun da söz alarak olayı provoke etmek isteyen kişiler olduğunu ifade eden Atay, "Suriyeli problemi artık Gaziantep halkını çileden çıkarıyor. Bir an önce yasal düzenlemelerin yapılarak Suriyelilerin kendi topraklarına güvenli bir şekilde gönderilmesi düşüncesindeyim. Sayın İçişleri Bakanımızı bu konuda gerekli çalışma yapmaya çağırıyoruz. Gaziantep halkını da sağduyulu olmaya çağırıyoruz" dedi.

Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, 23 Aralık'ta Gazikent Mahallesi'nde Türk ve Suriye uyruklu iki grup arasında çıkan kavgada bıçakla ağır yaralanan Necati Bağcı'yı, TBMM gündemine taşıdı. Atay, "Olay çok üzücü ama bunun üzerinden provokasyon yapmak, insanları birbirine düşürmek, bir şehri, bir ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlere asla müsaade edemeyiz" ifadelerini kullandı.

SURİYELİ PROBLEMİ ARTIK GAZİANTEP HALKINI ÇİLEDEN ÇIKARIYOR

Sermet Atay, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Gaziantep'te Suriyeli bir gurup 2 Gaziantepli vatandaşımıza saldırmıştır. 23 yaşında bir gencimiz Necati Bağcı boğazı kesilerek ağır bir şekilde yaralandı ve şu an yoğun bakımda. Olayın olduğu mahallede halk galeyana geldi. olaylar her an daha vahim bir hal alabilir. Suriyeli problemi artık Gaziantep halkını çileden çıkarıyor. Bir an önce yasal düzenlemelerin yapılarak Suriyelilerin kendi topraklarına güvenli bir şekilde gönderilmesi düşüncesindeyim. Sayın İçişleri Bakanımızı bu konuda gerekli çalışma yapmaya davet ediyorum. Gaziantep halkını da daha sağduyulu olmaya çağırıyoruz.''

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.