Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atay’dan suç duyusu

Gaziantepspor Kongresinde Divan Başkanlığı yapan, ancak tehdit edildiği için Savcılığa suç duyurusunda bulunan Av. Sermet Atay’dan şok iddialar.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2017 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:54
Kaynak: İHA
Atay’dan suç duyusu

Gaziantepspor Kulübü Divan Başkanı olarak dün önce Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunan Av. Sermet Atay, daha sonra Gaziantep Valiliğine gelerek burada Dernekler Masasına Divan Tutanaklarını teslim etti. Vali Ali Yerlikaya ile görüşen Atay, Valilik çıkışında Basın açıklaması yaptı.

Av. Sermet Atay, Divan Üyeleri Cengiz Uygun ve Turan Uysal ile birlikte yaptığı Basın açıklamasında, “Pazar günü yapılan Kongrede Divan Başkanı seçildim. Tüzük gereği 5. Maddenin oylamasına geçildiğinde el kaldırılması sonucu ile İbra edilmesi sonucu Hasan Gün isimli şahsın Divan’a verdiği İbra dilekçesi üzerine İbrahim Kızıl, Mehmet Kızıl ve Mustafa Kızıl ile yönlendirdiği şahıslar tarafıma ve Divana fiili ve sözlü saldırıda bulundu. Emniyet Görevlilerinin gerekli önlemleri alması üzerine davet edilmesi ile birlikte, Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl bizzat tarafıma ‘dışarıda 500 silahlı adamım var. Bu Kongre yapılırsa burası kan gölüne çevrilir sorumlusu sen olursun’ ortamın karışması üzerine ben ve Divan üyeleri başka bir Odaya alınarak Kongrenin sağlıklı bir şekilde yapılması için her iki aday ile görüşüldü. Bu gelişmeler üzerine Divan Kongreyi tatil ettik ve bugün Savcılığa suç duyurusunda bulunduk” dedi.

KAYYUM İÇİN BAŞVURDUK

Gaziantepspor’da yaşanan bu Hukuksuzluklar karşısında takıma Kayyum atanması için Gaziantep Sulh Mahkemesine başvurduk. Dernekler Masası ile yaptığımız görüşme sonunda Gaziantepspor Kulübü Derneğinin İbrahim Kızıl ve Yönetiminin seçildiği Kongrenin bile tutanaklarını teslim etmediği görülmektedir. Sayın Kızıl ve Yönetimin hatta Mutlu Özpineci’nin bile Yönetim Kurulu üyeliği geçersizdir. Bunun için de başvuru yaptık. Süreci hep birlikte bekleyip göreceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.