Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AVRUPA ŞAMPİYONU GAZİANTEP POLİSGÜCÜ

Gaziantep Polisgücü Erkek Hokey Takımı Alanya’da oynanan EuroHockey Club Challenge III 2019 Men karşılaşmalarında ki final maçında rakibi Macaristan’ınSoroksári-Olcote HC Takımı karşısında maçı 6-0'lık skorla yenerek Avrupa Şampiyonu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2019 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:13
Kaynak: İHA
AVRUPA ŞAMPİYONU GAZİANTEP POLİSGÜCÜ

Avrupa Şampiyonluk kupasını Türkiye adına 82 milyon için aldıklarını ve şampiyonluğu Türkiye’ye armağan ettiklerini ifade eden Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan “Bizlere bu gururu yaşatan sporcularımızı kutluyorum” dedi.

 Alanya’da düzenlenen EuroHockey Club Challenge III 2019 Menşampiyonu namağlup unvanla Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü oldu. Final maçında Macaristan’ınSoroksári – Olcote HC Takımını 6-0'lık skorla mağlup eden Gaziantep Polisgücü Spor Erkek Hokey takımı namağlup unvanını koruyarak şampiyonluk kupasını kazandı. Sporcuların büyük özvergi gösterdiğini ve şampiyonada iyi hazırlandıklarını ifade eden Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan “Çok mutluyuz. Gurur duyuyoruz. Bugün söz verdiğimiz gibi Avrupa Şampiyonluk Kupasını Türkiye adına kazandık. Büyük öz verilerle çalışan ve bizlere bu coşkuyu yaşatan sporcularımıza teknik heyetimize, hocalarımıza teşekkür ediyorum. Avrupa Şampiyonluğu kupasını Türkiye adına, 82 milyon vatandaşımız adına aldık. Kupayı Türkiye’ye armağan ediyoruz. Bundan sonra da uluslar arası arenada kulübümüz gerek Gaziantep’i gerekse ülkemizi başarıyla temsil etmeye devam edecektir. Bizlere destek veren başta Gaziantep yerel ve ulusal basını olmak üzere herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Organizasyonda büyük emekleri bulunan ve kendisi de Gaziantepli olan Türkiye Hokey Federasyonu Başkanımız Sadık Karakan’ın şahsında bütün federasyon ailesine ve Alanya’da kapılarını bizlere açarak organizasyon ve şampiyonanın başarıyla yürütülmesini sağlayan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Gençlik Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Alanya Gençlik Spor Müdürü Erdal Tamrak. Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Avrupa Şampiyonluk Kupasını düzenlenen törenle alan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Erkek Hokey takımı mutluluklarını birbirleriyle kucaklaşarak paylaşırken müzik eşliğinde hep birlikte Gaziantep şarkılarıyla adeta coştular. Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan’da kulüp başkanı Mehmet Kaplan ve sporcuları kutlayarak başarılar diledi. 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.