Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeşehir Koleji 19 Mayıs’ı kutladı

Bahçeşehir Koleji, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı ve Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 101. yıldönümünü öğrenci ve velilerin online katılımıyla gerçekleştirdiği coşkulu törenlerle kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2020 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 10:30
Kaynak: İHA
Bahçeşehir Koleji 19 Mayıs’ı kutladı

Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ’ın konuşması, Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı’nın kutlama mesajları, Sunay Akın’ın anlatımıyla Bandırma Vapuru’nun yolculuğu, spor spikeri Kerem Gürel’in Bahçeşehir Kolejinin başarılı milli sporcularıyla gerçekleştirdiği söyleşi, Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerinin katıldığı Kafa Radyo ortak yayını, Yaşar ile Müzik Sohbetleri, Emre Yücelen ile Müzik Söyleşileri ve Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin verdiği mini konserle gün boyu süren yayının yanı sıra kampüsler de kendi kutlama programlarını gerçekleştirdi.

Bahçeşehir Koleji Gaziantep Kampüsü’nün 19 Mayıs programı; İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı ve Lise Müdürü Sayın Aydın Turan’ın konuşması ile devam etti. Turan, bugünün öneminden bahsederken, “Kurtuluş Savaşı’mız büyük bir destandır. Bu destan 19 Mayıs 1919 ile başlar. 19 Mayıs Türkiye Cumhuriyeti’nin milli bayramıdır. Bu anlamlı günü Atatürk siz gençlere armağan etmiştir. Atatürk Türkiye Cumhuriyeti’ni emanet ettiği gençliğe 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı da hediye ederek Türk gençliğine ne kadar çok güvendiğini beyan etmiştir.” dedi. Turan konuşmasını “Unutmayınız ki sizler, Atatürk'ün eserlerinin temel taşısınız. Bu güzel vatanı ileriye daha ileriye taşıyacak olan siz gençlersiniz. Bu duygu ve düşüncelerle Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ile anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutluyorum.” sözleriyle noktaladı.

Öğrenciler, ekranları başında online katıldıkları coşkulu törende geçtiğimiz yıl hazırlanan 100. yıl şarkısını söyleyerek enstrümanları ile eşlik ettiler. Tören, öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ile devam etti.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.