Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeşehir'de ilk ders iklim oldu

Bahçeşehir Koleji Gaziantep Kampüsü 2021-2022 Eğitim Öğretim yılına coşkulu bir törenle başladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2021 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 08:11
Kaynak: İHA
Bahçeşehir'de ilk ders iklim oldu

Tören, Bahçeşehir Koleji öğrencileri tarafından hazırlanan manifestonun okunmasıyla başladı. Öğrenciler, iklim değişikliği ve çevre kirliliğine karşı farkındalıklarını yüksek tutacaklarına, bu konuda duyarlılık oluşturacaklarına ve doğayı koruyacaklarına söz verdikleri manifestoyu hep birlikte okudu.

Bilim ve teknoloji ağırlıklı STEM modelini uygulayan Bahçeşehir Koleji Gaziantep Kampüsü’nde ilk ders zili çaldı. Coşkulu bir törenle yeni eğitim öğretim yılına başlayan Bahçeşehir Kolejinde tören açılışı Okul Müdürü Şeyma Tanrıöver’in konuşması ile başladı. Tanrıöver; “Sevgili öğrencilerimiz sizlerle yan yana olmanın heyecanı çok büyük. Varlığınız, sesiniz, neşeniz, gözlerinizdeki heyecan yeniden kalplerimizi, okulumuzu dolduracak.” sözleriyle öğrencilere hoş geldiniz dedi. Tanrıöver konuşmasına; “Eğitim vazgeçilmez önceliğimiz olduğu için bugün buradayız. Salgın sırasında öğrenme sürekliliği için dijitalleşmenin tüm olanaklarıyla eğitimimizi sürdürdük. Bahçeşehir Koleji olarak ebeveynleriniz ve sizlerin gayretleri ile bu zorlu süreci başarı ile atlattık. Şimdi vakit gece gündüz çalışma vakti. Her daim iyinin, doğrunun, bilginin peşinde olma vakti. Bahçeşehir Koleji olarak güçlü kadromuz, nitelikli çağdaş, vizyoner eğitim yapımızla her daim yolunuza ışık tutmaya devam edeceğiz” sözleriyle devam etti.

  1. yüzyıl kazanımları odaklı eğitim anlayışıyla fark yaratan Bahçeşehir Koleji, Türkiye’nin dört bir yanına yayılan kampüsleri ile adından söz ettiriyor. Yenilikçi eğitim anlayışı ve eğitim modelleri ile geleceğin liderlerini yetişmeyi hedefleyen Bahçeşehir Koleji; Yapay Zekâ Okuryazarlığı, Master 6, Master Junior, Master First, Kodlama ve Robotik, Sosyal Takip Programı (STP), Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri gibi birçok ders modül içeriği ile 27 yıllık eğitim serüvenine başarıyla devam ediyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.