Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAKAN GÜL VE TAHMAZOĞLU'NDAN GENÇLERE TAVSİYELER

Şahinbey Belediyesi tarafından "YKS'yi Kazandıracak 4 Taktik, Kendi Gemine Kaptan Ol" semineri düzenlendi. Düzenlenen seminerde Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu öğrenciler ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2018 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2023 03:27
Kaynak: İHA
BAKAN GÜL VE TAHMAZOĞLU'NDAN GENÇLERE TAVSİYELER

Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeceçi, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı. Sınav öncesi öğrencilerin motivasyonunu artırmak için Gri Koç Gökhan Müftüoğlu tarafından öğrencilere Eğitim Motivasyon semineri verildi.

GAZİANTEP'TE 3'ÜNCÜ ÜNİVERSİTE AÇILACAK

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, sınava girecek olan öğrencilere tavsiyelerde bulunarak her şeyin telafisi olduğunu, önemli olanın sağlık ve huzur olduğunu ifade ederek, "Seçilme yaşının 18 yaşına indirdik ve gençlere güveniyoruz. Gaziantep'te 3'üncü üniversite açılacak. Kent dijital teknolojide pilot il seçildi. 45 TL olan burs bugün 470 TL oldu. Bu gençlere verilen önemi gösteriyor. Görevimiz gençlere güçlü bir Türkiye bırakmak. Bundan fazlasını hep beraber yapacağız. Siyasette gençlerin önünü açtık seçilme yaşını 18'e indirdik. Bu bizim gençlere olan güvenimizin göstergesidir. Öğrencilere sınavda başarılar diliyorum" dedi.

YATIRIMDAKİ ÖNCELİĞİM EĞİTİM

Şahinbey Belediyesi olarak gençlerin önünü açmak için eğitim alanında birçok yatırım yaptıklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, " Hayatınızda başarılar diliyorum. İnşallah en güzel meslek sizlerin olur. Aslında önümüzde güzel bir örnek var. Adalet Bakanımız kendisi Cemil Hocamızın evladı. Demek ki çalışıp gayret edildiği zaman kısmetinizde varsa Bakanlık görevine kadar çıkılıyor. Bizim çalışmalarımızda gerek belediye olsun gerek hükümetimiz ve bakanlıklarımız sizlere daha güzel bir gelecek hazırlamak için çalışıyor. Tek hedefimiz ülkemizi daha sağlam temellere üzerine oturtmak ve 2023, 2053, 2071 hedeflerine sizlerle ulaşmaktır" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.