Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAKAN KASAPOĞLU, BAŞKAN ŞAHİN'İ TEBRİK ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde yeniden ipi göğüsleyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2019 18:21
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2023 20:30
Kaynak: İHA
BAKAN KASAPOĞLU, BAŞKAN ŞAHİN'İ TEBRİK ETTİ

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Gaziantep'e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde yeniden ipi göğüsleyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Şahin, makamında ağırladığı Bakan Kasapoğlu'na, 1 milyon gencin yaşadığı şehirde spor alanında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

KASAPOĞLU: GAZİANTEP SPORDA MARKA ŞEHİR OLACAK

Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, başkan Şahin'e yeni döneminde başarılar dileyerek konuşmasına başladı.

Kasapoğlu, "Bizler Gaziantep için her zaman hizmete hazırız. Geçtiğimiz ayda yaklaşık150 milyon liralık sportif yatırımı kapsayan proje paketi başkanımız ve valimizle birlikte imzaladık. Bu yatırımların bir kısmının ihalesinin tamamlandığını gördüm. İnşallah en kısa sürede bu yatırımların temelini atmaya da geleceğim. Antep'in yabancısı değilim, kendimi Antepli gibi hissediyorum. Havuzları ve salonları bu yılın sonunda Antep'in gençlerine, kadınlarına kazandıracağız. Gaziantep sadece ülkemizin değil, bölgenin spor marka şehri olacak, sportif kalkınmanın sembolü olacak. Gaziantep, gençlik potansiyeli açıdan, genç nüfusu bakımından bir hazineye sahip bir şehrimiz. Gençliğimizin derinliğini ortala çıkarmak amacıyla gencelir yarınlara daha güçlü hazırlamak adına buradan şampiyonlar çıkarmak adına belediyemizle valiliğimizle sivil toplum kuruluşlarıyla milletvekillerimizle hep birlikte el ele vereceğiz, çıtayı daha yukarılara taşıyacağız.

İMZALAR BAŞKA BİR BOYUT KAZANACAK

Bu güne kadar gerçekleştirdiğimiz imzaları başka bir boyuta taşımanın müjdesini vermek işitiyorum. Gençlerimizi geleceği hazırlamak için onlara gerekli imkanları sunacağız. Gerek bakanımızın gerekse valimiz bizim heyecanımızı bir avantaj olarak görüyorum, biz de bu avantajı en kısa sürede üretime çevireceğiz. Uluslararası organizasyonları havuzlarıyla salonlarıyla Antep'te gerçekleştireceğiz. Olimpik noktadaki çalışmalar yapacağız. Ben çok kısa sürede sportif başarıların dalga dalga yükseleceğine inanıyorum. Göğsümü gere gere her yerde söylüyorum cumhurbaşkanlığımızın önderliğinde Türkiye'deki spor tesisleri stadyumlarından yüzme havuzuna kadar dünyanın hiçbir yerinde yok. Sporun engel tanımayan ruhuyla kadın ve erkek genç yaşlı engelli engelsiz demeden herkesin spora erişimi kolaylaştırmak adına düzenlenen Gilette-Milliyet Malzeme Dağıtım Kampanyasını Gaziantep'te başlattık" dedi.

ŞAHİN: SPOR ALTYAPISINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR İVME KAZANACAK

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de genç nüfusuyla spor başkenti olma noktasında emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, "Demirören Grubu'nun malzeme dağıtımı için bir aradayız. Sizin desteğinizle şehirde spor altyapısına yönelik çalışmalarımız büyük bir ivme kazandı. 15 yüzme havuzu, 10 spor salonunun ihalesini yaptık. Spor okulları kuracağız dedik ve yapılacak her adımı her noktayı, hem amatörde hem de profesyonelde planlayarak bir yol haritası belirledik. 31 Mart Seçim Kampanyası'nda gençlik ve spor üzerine odaklandık. 'Sporuyla Yükselen Gaziantep' diyerek genç dostu, sporcu dostu bir şehir olmak dileğiyle hem kendi yaptıklarımız, yapacaklarımız hem de sizinle yapacaklarımızı beyannamemize koyduk. Halkımız, çok büyük memnuniyet duydu, onlar için büyük bir moral ve motivasyon oldu. Proje ve hizmet odaklı çalışmalarımız seçim sandıklarına yansıdı. Şahsım ve şehrim adına yaptığınız hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizi de önümüzdeki ay toplanacak mecliste fahri hemşerimiz olarak ilan edeceğiz ve bir beraat hazırlayacağız. İnşallah onu da güzel bir şölenle taçlandıracağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.