Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAKAN SOYLU’DAN YEŞİLVADİ ŞEHİT ERSAN GÜRPINAR POLİS MERKEZİ AMİRLİĞİNE TAM NOT

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Yeşilvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliğini Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte gezerek incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2020 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:22
Kaynak: İHA
BAKAN SOYLU’DAN YEŞİLVADİ ŞEHİT ERSAN GÜRPINAR POLİS MERKEZİ AMİRLİĞİNE TAM NOT

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep ziyaretinde Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından vatandaşların huzuru ve güvenliği için yaptırılan Yeşilvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliğini ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Bakan Süleyman Soylu Yeşilvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliğin’de görev yapan polislerle tek tek selamlaşarak görevlerinde başarılar diledikten sonra çevredeki vatandaşları selamladı. Modern bir polis Merkezi’nin Gaziantep’e kazandırılmasından dolayı oldukça memnun olan Bakan Süleyman Soylu, polis merkezini gezdikten sonra vatandaşlarla sohbet etti.

ŞEHRİMİZ HIZLA BÜYÜYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, emniyet mensuplarına modern bir tesisi inşa ettiklerini ifade ederek, “Şahinbey İlçemiz hızla büyüyor ve gelişiyor. Bu gelişime bağlı olarakta yeni ihtiyaçlar ortaya çıkıyor. Biz de bu çerçevede öncelikle Karataş mevkinde hem polis merkezi, hemde ilçe emniyet müdürlüğü binası yaparak, emniyetimizin hizmetine sunduk. Daha sonra Düztepe bölgemizdeki karakolumuz çok eskiydi ve yol üzerinde kalıyordu. Orayıda yıkıp yerine çok daha güzel ve modern bir binayı Düztepe Şehit Hüseyin Cengiz Polis Merkezi olarak inşa ettik ve emniyetimizin hizmetine sunduk. Üçüncü olarak Yeşilvadi bölgemiz de hızla gelişen bir bölgemiz bu bölgede de yeni bir polis merkezi ihtiyacımız doğdu ve bu bölgede 4.500 m2 inşaat alanı olan ve 4.100 m2 alan üzerine Yeşilvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezini inşaa ettik. Şehrimizin ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Karakoldan ayrılırken çevredeki çocuklarla karşılaşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, top hediye ettiği çocuklarla bir süre birlikte oynadı.

Yeşilvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliğini ziyarete İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanı sıra Vali Davut Gül, Şahinbey İlçe Kaymakamı Tahir Şahin, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkececi, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve protokol üyeleri katıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.