Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balyemez AK Parti’den adaylık başvurusunu yaptı

Spor ve Yaşam Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Kerem Balyemez spor ve eğitim camiasının önde gelen isimleri ile birlikte Ak Parti Gaziantep il başkanlığına gelerek adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2018 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 00:39
Kaynak: İHA
Balyemez AK Parti’den adaylık başvurusunu yaptı

Türkiye'nin en büyük beden eğitimi ve spor portalının kurucusu, Gaziantep'in ulusal basındaki sesi olan Spor ve Yaşam Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Kerem Balyemez spor ve eğitim camiasının önde gelen isimleri ile birlikte Ak Parti Gaziantep il başkanlığına gelerek adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

Balyemez, “Cumhurbaşkanımızın bu yolda yalnız bırakmamak ve destek olmak için adaylık başvurumuzu yaptık. Lise yıllarımızdan itibaren bu kutlu davaya hizmet ediyoruz. Vatana, millete faydalı işler yapabilmek için elimizden ne gerekiyorsa yapacağız. Burada önemli olan Allah rızası için çalışabilmek. Biz burada seçilsekte seçilmesekte Türkiye ve Gaziantep için çalışmaya, Cumhurbaşkanımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Adaylığımız vatana millete hayırlı olsun.” dedi.

KEREM BALYEMEZ KİMDİR?

1979’da Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimimi Malatya’da tamamladı.10 yıl Futbol oynadı. Malatyaspor’a transfer olduktan sonra sakatlanıp futbolu bıraktı. Lise yıllarında Milli Gençlik Vakfında aktif görev aldı. 2003 Yılında Niğde Üniversitesi Aksaray Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Üniversitenin Spor ve Gençlik faaliyetlerinde aktif yer aldı. 2005 Yılında Konya’da öğretmenliğe başladı. 2006 Yılında 145 bin üyesi bulunan Türkiye’nin en büyük Beden Eğitimi ve Spor Portalı olan www.bedenegitimi.gen.tr sitesini kuruculuğunu yaptı.

2007 Yılında Gaziantep’te asker öğretmen olarak görev yaptı. Bu süreçte İl Milli Eğitim Müdürlüğünde birçok komitede Tören Yöneticisi ve Yardımcısı olarak görev aldı. 2012 Yılında 5000 abonesi olan Spor ve Yaşam Dergisinin kuruculuğunu yaptı. 2010 yılında çeşitli STK’larda ve gençlik çalışmalarında (TÜGVA Lise Biriminde, EYAD İl Başkan Yardımcılığı, Güneydoğu Anadolu Gaziantep Gençlik Çalıştayı Komisyon Üyesi, Ankara Gençlik Çalıştayı Komisyon Üyesi, Gaziantep Spor Çalıştayı Komisyon Üyesi) aktif görevler aldım. Gaziantep Üniversitesi Eğitim ve Öğretim Programında yüksek lisans öğrencisi. Evli ve 2 çocuk babası.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.