Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BARIŞ PINARI HAREKÂTI'NA DESTEK

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce başlatılan 'Barış Pınarı Harekâtını' desteklediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2019 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2023 16:02
Kaynak: İHA
BARIŞ PINARI HAREKÂTI'NA DESTEK

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce başlatılan 'Barış Pınarı Harekâtını' desteklediklerini belirterek, "Maddi ve manevi olarak kahraman ordumuzun, himayesinde yaşadığımız devletimizin ve aziz milletimizin yanındayız" dedi.

Konukoğlu, Türkiye'nin güvenliği, milletimizin huzur ve mutluluğu, can güvenliğini ülkemizde bulan ya da ülkesindeki iç karışıklık dolayısıyla ıstırap yaşayan Suriye Halkının yaşayabileceği ortamın temini için Türk Silahlı Kuvvetlerince başlatılan 'Barış Pınarı Harekâtını' desteklediklerini söyledi.

"Devlet varsa biz varız, askerimiz ve milletimizle birlikte ebediyete kadar var olacağız" diyen Konukoğlu, Büyük Önder Atatürk'ün, "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır" sözünün bugünler için söylendiğini kaydetti.

Konukoğlu, "Allah, her birini canımız, evladımız olarak gördüğümüz askerlerimizin tırnağına taş değdirmesin" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.