Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başarıyı istikrara çevireceğiz

Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi, gündeme ilişkin konularla ilgili kulüp resmi sitemize açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2019 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 02:34
Kaynak: İHA
Başarıyı istikrara çevireceğiz

Kısa vadeli hiçbir projeye imza atmadıklarını ve sürdürülebilir bir başarıya odaklanıldığının altını çizen Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi, başarıyı istikrara çevirmek için çalıştıklarını söyledi.

HER ADIMIMIZDA BİR SONRAKİ ADIMIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ

Göreve geldikleri sürenin yaklaşık 45 gününü geride bıraktıklarını belirten Büyükekşi; “Ne kadar önemli bir görevi devraldığımızın farkındayız. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte üzerimize düşen vazifenin farkındayız ve Gaziantep adını en iyi şekilde temsil etmenin çabasını veriyoruz. Geride 45 günlük bir süre zarfını bıraktık diyebiliriz ve bu süreçte tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızla hep fikir alışverişlerinde bulunduk. Gaziantep şehri için, takım için neler yapabiliriz gayesiyle çalışıyoruz ve bu projelerinde hiç birinin kısa vadeli olmasını istemiyoruz. Gaziantep şehrindeki her alanda olduğu gibi en büyük amacımız sürdürülebilir, başarıyı yakalamaktır” dedi.

SUMUDICA İLE SÖZLEŞME UZATTIĞIMIZ İÇİN MEMNUNUM

Teknik Direktör Marius Sumudica ile 2021 yılına kadar uzatılan sözleşmeyle ilgili de konuşan Büyükekşi; “Göreve geldiğimizde hocamız takımın başındaydı. Kendisiyle ilgili kariyerinde çalıştırdığı takımlardaki puan ortalamalarına ve gösterdiği performansı hepimiz biliyoruz. Şuana kadar ligde dokuz haftayı geride bıraktık ve şanssızlıklar yaşamamıza rağmen 12 puan toplamayı başardık. Süper Lig’e yeni çıkmış, kadrosu tamamen yenilenmiş bir takım olarak sadece Fenerbahçe, Başakşehir ve Trabzonspor maçlarında mağlubiyet aldık. Ligin başında hakkımızda yapılan olumsuz yorumları kısa süre içerisinde kaldırmayı başardık ve artık çekinilen bir Gaziantep Futbol Takımı yarattık. Bunda hocamızın da emeğini görmezden gelmek bana göre haksızlık olacaktır. Kendisinin ve ekibinin çalışmasını yakınen takip ediyoruz, futbolcularla olan iletişimi görüyoruz. Tüm bu neticeler çerçevesinde kendisiyle karşılıklı anlaştık ve sözleşmemizi 1 yıl daha uzattık. Bu karardan kendisi kadar bizlerde mutluluk duyduk. Umarım başarılarla dolu, uzun süreli ve istikrarlı bir çalışma olacaktır” dedi.

ASLA KOLAY GEÇİLEBİLEN BİR TAKIM OLMAYACAĞIZ

Ligde geride kalan 9 haftayı da değerlendiren Büyükekşi; “Lige herkesin bildiği gibi sancılı bir giriş yaptık. Ancak sonrasında takımımız ayağa kalkmasını bildi ve bizleri çok memnun eden sonuçlar aldı. Son haftalarda üst üste şanssız puan kayıpları yaşadık, ancak takımımızın Alanyaspor karşılaşmasındaki azmi, hırsı ve son dakikalarda bulduğu gol bizleri sevindirdi. Belki uzatma anlarında o golü de bulamayacaktık ancak o kadar eksiğe rağmen verilen bu mücadele bizleri yine de memnun edecektir. Sonuçlar ve puan durumundaki sıralamayı her zaman ikinci plana bırakacağız. Önemli olan takımımızın içindeki hava ve ortamın sağlanması. Bunu başarabildikten sonra zaten başarı kendiliğinden gelecektir. Takımımıza karşı mücadele eden, yıllardır oturmuş kadrosuyla Süper Lig’de oynayan takımların bile bize karşı savunmaya, zaman geçirmeye yönelmesi de takımımızın gücünü gösteriyor. Gerçekten önemli isimlerden kuruluyuz ve artık rakiplerimize de kabul ettirmeyi başardık” ifadelerini kullandı.

ANKARA’DAN GALİBİYET HEDEFLİYORUZ

Süper Lig’in 10. Haftasında deplasmanda karşılaşacağı Ankaragücü maçıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Büyükekşi; “Süper Lig’de her maçın farklı bir hikayesi, farklı bir zorluğu bulunuyor. Takımımız lig lideri Alanyaspor karşısında yüksek bir mücadele gücü gösterdi. Şimdi önümüzde çok zorlu bir Ankaragücü maçı bulunuyor. Beklentimiz önce Ankara’dan galibiyetle dönmek ardından da kendi evimizde konuk edeceğimiz Galatasaray karşılaşmasından puanlar alabilmek. Bu iki karşılaşmanın ardından Milli Takım arasına gireceğiz ve bu süreçte özellikle sakat futbolcularımızın da aramıza katılmasıyla daha da iyi yerlere geleceğimize inanıyorum” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.