Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Fadıloğlu liseli gençlerle buluştu

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2017 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2023 19:38
Kaynak: İHA
Başkan Fadıloğlu liseli gençlerle buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanlığınca 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen Liseler Arası Paintball Gençlik Şenliğinde organizasyon süresi boyunca doyasıya eğlenen genç öğrenciler şenliğin ödül törenin de Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile buluştular. 

Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile gençlik haftası etkinlikleri çerçevesinde organize edilen Liseler Arası Paintball Gençlik Şenliği il genelinde ki 16 farklı liseden toplamda 120'yi aşkın sporcu öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi. Dülük Tabiat Parkında yer alan Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında organize edilen sportif organizasyonda genç öğrenciler eğlenerek yarışmanın ve doğal ortamın keyfini çıkarttı. Özel Organize Sanayi Bölgesi Anadolu Ticaret Lisesinin şampiyonluk ipini göğüslediği organizasyonda dereceye giren diğer okullar Hasan Süzer Anadolu Lisesi, Bağlarbaşı Anadolu Lisesi, Vehbi Dinçerler Fen Lisesi oldu. Gaziantep'te ilk kez düzenlenen paintball şenliğinin ödül törenin de Başkan Fadıloğlu, liseli gençleri yalnız bırakmadı.

SPORTİF YATIRIMLARIMIZ MUTLU VE BAŞARILI BİR GENÇLİK İÇİN

Şehitkamil Belediye Başkanlığınca Düzenlenen 1. Liseler Arası Paintball Gençlik Şenliği Ödül Töreninde katılımcılara seslenen Başkan Fadıloğlu tüm sportif yatırımların, gerçekleştirilen organizasyonların mutlu ve başarılı bir genç nesil için olduğunu ifade etti. Başkan Fadıloğlu konuşmasında şunları söyledi:

“19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 7 farklı organizasyon düzenledik. Bu organizasyonlardan Paintball Gençlik Şenliğini Gaziantep'te ilk kez düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Basketbol, badminton, futbol ve yüzme branşlarında olduğu gibi bundan sonra ki yıllarda da bu organizasyonu gelenekselleştirme ve farklı vesileler ile tekrar sayısını arttırmayı arzuluyoruz. Organizasyonun gerçekleştirildiği Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı her yıl on binlerce gencimizi ağırlıyor. Bunun yanı sıra belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren tüm spor merkezleri, yüzme havuzları, futbol sahaları, çok amaçlı spor salonlarının kapıları 365 gün esasına göre çocuklarımız ve gençlerimiz için ardına kadar açık. Tüm bu sportif yatırımlar düzenlenen sportif, kültürel ve sosyal organizasyonlar mutlu ve başarılı bir genç neslin yetişmesi için. Paintball birçok farklı yönüyle ekip çalışmasını, takım olabilme ruhunu arttıran, strateji geliştirebilmeyi, plan yapabilmeyi ve bunları zamana ve gerektiğinde rakibe karşı uygulayabilmeyi öğreten bir spor dalı. Amacımız gençlerimizi bu spor dalı ile buluşturabilmek. Organizasyona katılan ve dereceye giren tüm okullarımızın değerli öğretmen ve öğrencilerini tebrik ediyor. Bu vesile ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum”

İLK KEZ PAİNTBALL OYNADILAR

Şehitkamil Belediyesi 1. Liseler Arası Paintball Gençlik Şenliğine katılan liseli öğrencilerin büyük bir çoğunluğu ilk kez paintball oynadıklarını belirttiler. Yaklaşan karne günü öncesinde tüm eğitim – öğretim yılının stresini birbirinden renkli etkinliklerle atan genç öğrenciler, düzenlenen sportif organizasyonlardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.