Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAŞKAN FADILOĞLU, ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerle bir araya geldi. Başkan Fadıloğlu, öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, hediye ve çiçek takdiminde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2020 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:34
Kaynak: İHA
BAŞKAN FADILOĞLU, ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

Şehitkamil Belediyesi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şehitkamil Belediyesi Anadolu Lisesi’nde 24 Kısam Öğretmenler Günün nedeniyle düzenlenen programa; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Okul Müdürleri İlknur Evgülü, Mehmet Özkılıç, Müdür Yardımcıları ve öğretmenler katıldı.

ÖĞRETMENLERİMİZ BİZİM İÇİN EN BÜYÜK DEĞERDİR

Öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunun altını çizen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Duyguyu yönetmek, teknoloji ile olmuyor. Rol model olabilmek, teknoloji ile olmuyor. Öğretmenlik; lafta değil, gerçekten kutsal bir meslektir. En başta ebeveyn olarak ilk öğretmen olarak anne-babaların yetiştirmesi, belli bir noktaya getirdikten sonra sizlere emanet ettikleri bu yavrularımızın daha nitelikli bir birey olarak topluma, insanlığa faydalı olabilmesi adına öğretmenlerimiz, bizim için en büyük değerdir. Bu kutsal meslek, hakikaten baş tacımızdır. Gerçekten rol model olarak eğitim vermek, en önemli şey olsa gerek. Akademik olarak mutlaka bir şeyler veriyoruz ama yaşantımız, duruşumuz, hayata bakışımızla çocuklara yön vermek en önemli unsurdur. Bunu kendi evimizde nasıl yaşıyorsak, okulumuzda da bunu çocuklarımız için yapmamız gerekiyor. Allah, sizlerden razı olsun. Vermiş olduğunuz emekler için ben hepinize ayrı ayrı yürekten teşekkür ediyorum. Senede bir gün değil, her günü Öğretmenler Günü olarak kabul ediyorum. Bu vesileyle hepinizin Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum.”

BAŞKANIMIZ, HER ZAMANKİ İNCELİĞİNİ GÖSTERDİ

Kendilerini yalnız bırakmayarak yanlarında olan Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini ileterek sözlerine başlayan Şehitkamil Belediyesi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdiresi İlknur Evgülü, “Bugün Öğretmenler Günü’nü kutlamak için buradayız ama bir yanımız biraz buruk. Çünkü öğretmenlik mesleğinin kaynağı olan ve bizi bu işe bağlayan öğrencilerimizden biraz uzağız. Allah’tan tek duamız, bu sürecin biran önce atlatılması ve öğrencilerimize kavuşmamızdır. Fakat her şerde bir hayır vardır. Şunu görüyoruz ki hiçbir teknolojik alet, hiçbir teknoloji öğretmenin verdiği sıcaklığı veremiyor, öğretmenin gösterdiği emeği kimse gösteremiyor. Ebediyete intikal etmiş, vatanı uğruna şehit olmuş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün kıymetli Başkanımız, her zamanki inceliğini gösterdi ve bizimle birlikte olmak istedi. Kendisine, bizleri bugün yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Şehitkamil Belediyesi Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mehmet Özkılıç ise yaptığı konuşmada, “Bugün Öğretmenler Günümüzü bizzat gelerek okulumuzda kutlamak isteyen Başkanımıza teşekkür ediyorum. Başkanımız, sağolsun okulumuzun her türlü ihtiyacında yanımızda olmaya gayret gösteriyor. Bugün de bizleri unutmayarak, yanımızda olan Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Ben bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin de 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, günün anısına Okul Müdürleri İlknur Evgülü, Mehmet Özkılıç ile öğretmenlere hediye ve çiçek takdiminde bulundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.