Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAŞKAN KILIÇ, BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, MHP Genel Merkezi tarafından Antalya'da düzenlenen "2017 yılı Belediye Başkanları" toplantısına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2017 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:44
Kaynak: İHA
BAŞKAN KILIÇ, BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, güncel olaylar ve gündeme dair konularla ilgili değerlendirmeler yaparak açıklamalarda bulundu.

"VATANDAŞIMIZIN HİZMETKARIYIZ"

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin önderliğinde gerçekleştirilen toplantının çok verimli geçtiğini belirten Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç "Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve diğer belediye Başkanlarımız ile istişarede bulunarak fikir alışverişinde bulunduk" dedi.

Başkan Kılıç "Yerel yönetimler bizim için büyük önem taşıyor. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin de ifade ettiği gibi parti politikalarının hayata geçirildiği ilk alan yerel yönetimlerdir. Biz MHP'li belediyeler olarak yapmış olduğumuz çalışmalarla, projelerle azı çok yapmak istedik ve bunların çoğunu başardık. Üzerimizdeki sorumluluğun farkında olarak bize emanet edilen kutlu görevleri hiçbir kişi ayırt etmeden o bizden bu sizden demeden layıkıyla yerine getirmeye gayret gösterdik. Çok şükür burada toplana diğer Belediye Başkanlarımla beraber bunu başarabildiğimizi görüyorum. Allah bizlere güç kuvvet verdikçe vatandaşlarımızın hizmetkârı olmaya devam edeceğiz.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.