Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kılıç Berat Kandili’ni kutladı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2019 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2023 14:41
Kaynak: İHA
Başkan Kılıç Berat Kandili’ni kutladı

Yayımladığı mesajda Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, "Ruhumuzun aşk ve muhabbet mührüyle damgalandığı, kalbimizin kûtsi dava ile sevdalandığı, sinemizin şükür notaları ile örüldüğü, dualarımızın kabul olduğu, hayırlı kandiller diliyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Kılıç, "Rahmet mevsimi üç aylar içinde yer alan ve müminlere temize çıkma, borçtan kurtulma, duaların kabul olup bağışlanma kapılarının ardına kadar açıldığı Berat Kandilini idrak ediyoruz. Allah'ın ihsanına kavuşmayı murat ettiğimiz bu rahmet gecesi, vicdanını muhasebeye çekmek, nefsini terbiye etmek, kötülüklerden arınmak, hataları telafi etmek için bize sunulmuş eşsiz bir fırsattır. Kurtuluş, af ve arınma gibi anlamlara gelen Berat Kandilinin aynı zamanda mübarek Ramazan ayının da bir müjdecisi olarak inananlara, kötülüklerden arınma ve hatalarını telafi için eşsiz bir fırsat.

Berat Kandilinin belalar, musibetler, felaketler, her türlü afet, zulüm, isyan, bozgunculuk ve ülkemizin milletiyle birlikte bölünmez bütünlüğünün korunması için bir fırsat olduğu da unutulmamalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle bu anlamlı gecenin başta milletimiz olmak üzere İslam Aleminin beratına, tüm insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyor, Yüce Allah'tan bu mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.