Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kılıç halkla iç içe

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 03:58
Kaynak: İHA
Başkan Kılıç halkla iç içe

Oğuzeli Kaymakamı Rızvan Eroğlu ve Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç mahalle gezileri kapsamında Sazgın, Üçdamlar, Beşdili, Gedik ve Altınyurt mahallelerini gezerek mahalle muhtarları ve vatandaşın sıkıntılarını dinledi. Yapılan ziyaretlerde kurum amirleri eşlik etti.

"VATANDAŞIN TALEPLERİNİ YERİNDE DİNLİYORUZ"

Her zaman vatandaşın yanında olmaya gayret gösterdiklerinin altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç mahalle sakinlerinin sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Başkan Kılıç, "Yaptığımız bu ziyaretler ile hemşerilerimizin sıkıntılarını yerinde görme fırsatı buluyoruz. Elimizden geldiğince imkanlarımız dahilinde bunları gidermeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda onların daha rahat şartlarda yaşamaları için ekiplerimiz var gücü ile çalışıyor. Sorunları yerinde görmek vatandaşımızla birlikte tartışıp varsa sıkıntılarını, sorunlarını gidermeye çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana sorunlara köklü çözüm üretmek için çalışıyoruz. Biz hemşerilerimiz ile iç içeyiz, hizmetlerimizin karşılığını hep beraber alıyoruz böylelikle Oğuzelimiz daha güzelleşiyor ve değerleniyor.

Kılıç, vatandaşların gösterdiği güler yüz ve içtenliğe teşekkür ederek, "Sizlerin bu anlayışı bizim hizmet noktasındaki sorumluluğumuzun bilincini daha da artırıyor" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.