Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAŞKAN KILIÇ’TAN KADIN HENTBOL TAKIMINA DESTEK

Türkiye Hentbol Kadınlar 1. Ligine yükselen Oğuzeli Halk Eğitim Merkezi SK Kadın Hentbol Takımı Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç'ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2020 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 01:33
Kaynak: İHA
BAŞKAN KILIÇ’TAN KADIN HENTBOL TAKIMINA DESTEK

 Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarette Oğuzeli Halk Eğitim Müdürü Ahmet Göçmen, Oğuzeli HEM SK Kadın Hentbol Takımı ve takım antrenörleri yer aldı.

"BÖLGENİN YÜKSELEN DEĞERİ VE SESİ OLACAKLAR"

Büyük bir mücadele vererek 1. Lige yükselen Oğuzeli Halk Eğitim Merkezi SK Kadın Hentbol Takımını kutlayan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, "Sahada ter dökerek bu başarıyı sonuna kadar hak eden yetenekli sporcularımızı yürekten kutluyorum" dedi. 

Başkan Kılıç, "Türkiye Hentbol Kadınlar 1.Ligi'nde Oğuzelimiz'i temsil edecek olan Oğuzeli Hem SK Kadın Hentbol takımızı canı gönülden kutluyorum. Biz belediye olarak elimizden geldiğince sporun ve sporcunun her zaman yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Bu başarı ilçemizdeki pek çok gence örnek olacak, çok sayıda çocuğumuzun spora ilgi duymasını sağlayacak. Oğuzeli Hem SK Kadın Hentbol takımımızın elde ettiği başarı sadece Oğuzeli'nde değil, Gaziantep'te de yeni bir soluk ve heyecan getirecektir. Ben inanıyorum ki Oğuzeli Hem SK Kadın Hentbol takımı bölgenin yükselen değeri ve sesi olacaktır" dedi. 

"BÜYÜK MÜCADELE VERDİK"

Yakaladıkları başarıyı başta Oğuzeli belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç başta olmak üzere tüm Oğuzeli'ne hediye etmenin heyecanını yaşadıklarının altını çizen Oğuzeli Halk Eğitim Müdürü Ahmet Göçmen "Hocalarımıza, sahada ter döken oyuncularımıza, ufacıkta olsa katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkürler ediyorum" dedi.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Oğuzeli Halk Eğitim Müdürü Ahmet Göçmen, "Bu takım birlikte olmak, oynamak ve bir bütünün parçası olmak için büyük mücadeleler verdi. Emeğimizin meyvesini şampiyon olup 1. Lige çıkarak aldık. Ama yeni bir mücadele, yeni bir yarışın içine girdik. Bu yarışı kazasız belasız atlatmak ve mücadelenin içinde olmak için herkesten maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Oğuzeli Halk Eğitim Merkezi SK Kadın Hentbol Takımı Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç'a isminin yazdığı takım forması hediye ettiler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.