Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Şahin boş durmuyor

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Güneykent ve Şahintepe Mahalleleri ’ne giden Başkan Fatma Şahin başta muhtarlar olmak üzere mahallelileri dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2020 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 00:26
Kaynak: İHA
Başkan Şahin boş durmuyor

Asfalt yenileme çalışması tamamlanan Güneykent Mahallesi 234 Nolu Cadde’yi ziyaret eden Şahin, incelemelerde bulundu.

Gazi şehirlilerin sorunlarını ve sıkıntılarını dinlemek adına düzenli aralıklarla sürdürdüğü mahalle ziyaretlerini devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, haftanın ilk günü ekibiyle Şahinbey İlçesi’ne bağlı Güneykent ve Şahintepe Mahallelerini ziyaret etti. Güneykent Mahallesi’nde 234 Nolu Cadde’de Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından bin 900 metre uzunluğunda 25 metre genişliğinde 7 bin 200 ton asfalt kullanılarak yapılan asfaltlama çalışmasını Güneykent Mahalle Muhtarı Hatice Hortoğlu ile inceleyen Başkan Şahin, caddede bulunan esnafla buluşarak memnuniyetlerini sordu. Mahalle sakinleriyle de hasbihal eden Şahin, istekleri dinledi gerekli talimatları teknik ekibine verdi.

Başta asfalt ve altyapı çalışması olmak üzere Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü faaliyetleri inceleyen Başkan Fatma Şahin, Güneykent Mahallesi sonrası Şahintepe Mahalle Muhtarı Kemal Çevik ile bir araya geldi. Fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, eksiklikler dinlenildi, yapılacak çalışmalar konusunda istişarede bulunuldu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.