Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Şahin zabıta memurlarının nikahını kıydı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığında görevli zabıta memuru Hilal ve Orhan çiftinin nikahını kıydı.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:56
Kaynak: İHA
Başkan Şahin zabıta memurlarının nikahını kıydı

Zabıta memuru Hilal Ayas ile Orhan Aknacar çifti için Zabıta Daire Başkanlığında nikah töreni düzenlendi. Resmi kıyafetler ve zabıta aracıyla başkanlığa gelen çifti, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kapıda karşıladı. Çalışma arkadaşlarının alkışlarıyla nikahın kıyılacağı alana gelen çift, bir ömür boyu birlikte olmaya “Evet” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin’in kıydığı nikahın şahitliğini, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fikret Tural, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mehmet Salih Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Şube Müdürü Ökkeş Zehiroğlu ve İl Ticaret Müdürü Bilal Yazıcı yaptı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin büyük bir aile olduğunu belirten Şahin, her geçen kurulan yeni ailelerle güçlendiklerini bildirdi.

ŞAHİN: EVLİLİK UZUN BİR YOLCULUKTUR

Başkan Şahin, “Aile kurumu çok önemli, ailedeki huzur ve mutluluk direkt ülkenin huzur ve mutluluğunu etkiliyor. Güçlü aile konusunda duruşumuz çok kıymetli. Çalışma arkadaşlarımızın içerisinde yeni evliliklerin, yeni ailelerin kurulmasından dolayı mutluluk duyuyorum. Ben de 28 yıl önce çalıştığım kurumda eşimle tanışarak evlendim ve iki çocuk annesiyim. Beraber çalışma ortamında yeni ailelere vesile olmanın ne demek olduğunu kendi ailemden biliyorum. Allah sizleri mutlu etsin, sizlere huzur ve barış versin. Zabıta bizim en güzide kurumumuzdur. Şehrin huzuru, güvenliği, barışı ve geleceğe taşınmasında denetim çok mühim. Bizim vatandaşlarımıza en yakın yüzümüz, vatandaşlarla kurduğumuz bağın en yakın temsilcisi zabıtalarımızdır. Birlikte çalıştığı kurumda Hilal Ayas ile Orhan Aknacar kardeşimiz aile kurmaya karar vermişler. Allah mübarek etsin. Evlilik sevgi, sabır, sadakat ve büyük bir sorumluluk gerektiren uzun bir yolculuktur. Yolunuz açık olsun” diye konuştu.

Yaptığı esprilerle nikah törenini renklendiren Başkan Şahin, evlilik cüzdanını gelinle damada birlikte verdi.

Yaklaşık 2 yıldır zabıta memuru olarak çalışan gelin Hilal Ayas ile damat Orhan Aknacar ise, hayatlarının en mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.