Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Şahin'e sektör desteği

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in, turizmi canlandırmak için başlattığı "Uzaklarda Arama" kampanyası turizm sektörü temsilcilerinden büyük destek gördü.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2018 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 08:23
Kaynak: İHA
Başkan Şahin'e sektör desteği

TURİZMSİZ OLMAZ

Antep Sepeti Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, turizmin Gaziantep için çok önemli olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e, turizmi canlandırmak için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Koçer, "Gaziantep'te sanayinin yanına turizmi de koymak zorundayız. Turizm olmadan olmaz. Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan turizm, şehrin dinamiğini artıracak, sıcak para girişini sağlayacak ve istihdama büyük katkı yapacaktır. Turizm sektörünün daha da hareketlenmesi ile iç piyasada oluşacak ekonomik canlılıktan toplumun tüm kesimleri olumlu yönde etkilenecektir" diye konuştu.

1,5 MİLYON TURİST HEDEFİ

Gaziantep'in tarihi ve kültürünü yansıtan bakır, kutnu ve sedeften yapılan ürünleri inovasyonla yeniden ilgi odağı haline getiren Antep Sepeti Yönetim Kurulu Başkanı Koçer, Büyükşehir Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği "Şimdi Gaziantep'e Gelme Zamanı" kampanyası gibi "Uzaklarda Arama" isimli kampanyasının da Gaziantep'te turizmin canlanmasına olumlu katkı yapacağını söyledi. Koçer, "Şimdi Gaziantep'e Gelme Zamanı kampanyası ile 1 milyon turist hedefi konulmuştu. Bu hedefe ulaşıldı. Uzaklarda arama kampanyası ile de 1,5 milyon turist hedefine ulaşılacağını düşünüyorum. Ancak burada sadece Büyükşehir Belediyesine değil kentteki tüm kurum ve kuruluşlara, kentin ortak aklına büyük görev düşüyor. Şehirde turizmi canlandırmak için herkes, her kurum üzerine düşeni yapmalı. Kent olarak adeta turizme odaklanmalıyız" şeklinde açıklamada bulundu.

ARADIĞIN HERŞEY GAZİANTEP'TE

Koçer, "Uzaklarda Arama" kampanyası ile ilgili açıklamasına şöyle devam etti: "Gaziantep adına son derece önemli, desteklenmesi gereken bir kampanya. Gaziantep, tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri ile çok önemli turizm potansiyeline sahip. Bu zenginlikleri uzaklarda aramaya gerek yok. Gaziantep binlerce yıllık tarihi ile onlarca medeniyete ev sahipliği yapmış bir kent. Binlerce yıllık tarihi ve kültürel birikimimizin yanında dünyaca ünlü lezzetlerimizle, antik kentlerimizle, müzelerimizle, hayvanat bahçemizle ve doğal güzelliklerimizle yurt içinden ve dışından gelecek turistleri Anadolu misafirperverliğinin en güzel örnekleri ile ağırlamak için Gaziantep'e bekliyoruz."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.