Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAŞKAN TAHMAZOĞLU “YAMAÇTEPE ŞEHRİN EN GÖZDE YERLERİNDEN OLACAK”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yamaçtepe Mahallesi’ne yapılan yeni parkın çalışmalarını ekibiyle birlikte yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2020 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 01:54
Kaynak: İHA
BAŞKAN TAHMAZOĞLU “YAMAÇTEPE ŞEHRİN EN GÖZDE YERLERİNDEN OLACAK”

Yamaçtepe Mahallesine, Şahinbey Belediyesi tarafından 4.500 m2 alan üzerine yapılan parkta incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yamaçtepe’nin şehrin en gözde yerlerinden birisi olacağını ifade etti.

İHTİYAÇ DUYULAN HER ŞEY YAPILIYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yamaçtepe Mahallesi’nde park ve sosyal donatı alanları için çalışmaların devam ettiğini belirterek “Yamaçtepe Mahallemiz şehrimizin en geniş ve en modern mahallelerinden birisi olacak. Burada yol açma ve imar çalışmalarımızı tamamlamıştık. İlk konut inşaatını da Şahinbey Belediyesi olarak biz yaptık. Konutlarımızın yanı başında yaptığımız park için çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Onun yanında ticari alanlarımız var. Market fırın kasap gibi ihtiyaç duyulan sosyal donatılar olacak. Ayrıca yine sosyal donatıların yanında cami inşaatımız başladı ve devam ediyor. İnsanlarımızın burada yaşayabilmeleri için ihtiyaç duydukları her şeyi yapıyoruz. Buranın şehrin en güzel yerlerinden biri olacağına inanıyorum onun içinde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.