Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yılmaz ziyaretlerini sürdürüyor

Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz Haftalık olağan sivil toplum kuruluşları ve resmi kurum ziyaretlerinde aile ve sosyal politikalar ilçe müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2018 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 21:12
Kaynak: İHA
Başkan Yılmaz ziyaretlerini sürdürüyor

Yılmaz; “Aile ve Sosyal politikalar Müdürlüğümüz, Devletin gülen yüzünü ve şefkatli elini temsil eden bir kurumdur. Bu manada Devletin topluma dokunuşu Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğümüz vasıtasıyla olmaktadır bu manada bu tür kurumlarımızın önemi büyüktür. Bu kurumlarımızın temel amacı mutlu birey ve güçlü ailelerden oluşan müreffeh bir toplum için, zamanın ruhunu yakalayan, değişimi yönetebilen ve buna yönelik dönüşümü gerçekleştiren, Milli ve manevi değerlere sahip, sosyal riskleri önleyici sosyal politikalar geliştiren ve uygulayan bir kurum olması gerekmektedir” dedi.

Bu kapsamda yaptıkları çalışmalardan dolayı Aile ve Sosyal Politikalar ilçe müdürü Sn. M.Ferdi Bozkurt nezdinde tüm kurum çalışanlarına ve emek veren herkese teşekkür etti. Her zaman yanlarında olduklarını belirterek günün anısına Sn. M.Ferdi Bozkurt’a Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın resmini hediye etti.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.