Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Basketbolcular öğrencilerle buluştu

Spor Toto Basketbol Süper Liginde mücadele eden Gaziantep Basketbol takımı, Gaziantep OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile panelde bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2017 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2023 00:42
Kaynak: İHA
Basketbolcular öğrencilerle buluştu

Gaziantep Basketbol Başantrenörü Stefanos Dedas ve oyuncular Erden Eryüz, Alper Özcan, Marcus Denmon, Davon Jefferson ve Genel Menejer Boray Dai Gaziantep OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle okulda düzenlenen panel öncesinde Dedas ve oyuncular, okul bahçesinde karşılayan öğrenciler, sevinç yaşarken hatıra fotoğrafı çektirdi. Panelde Gaziantep Basketbol'un karşılaşmalarının yer aldığı kısa slayt gösteriminin ardından kulüp menajeri Boray Dai, takımları hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Lise öğrencileri, Dedas ve oyunculara merak ettikleri soruları yöneltti. Sorulara cevap veren oyunculardan takım kaptanı Eryüz Erden, öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Başantrenör Dedas ise, Gaziantep Basketbol'u hak ettiği yere taşımanın en önemli projesi olduğunu söyledi.

Dedas'ın ve oyuncuların öğrencilere soruları yönettiği panelde sorulara doğru cevap veren öğrencilere forma ve kombine kartı hediye edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.