Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayramın sevincini yaşıyoruz

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2017 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:28
Kaynak: İHA
Bayramın sevincini yaşıyoruz

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, Ramazan Bayramını kutlayarak "Birlik ve beraberliğin, kardeşliğin, dayanışmanın her zamankinden fazla önem kazandığı mübarek Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı'na kavuşuyor olmanın sevincini yaşıyoruz" dedi.

Türkiye gibi zor bir coğrafyada bulunan ülkelerin refaha, güçlü bir ekonomiye ve siyasi istikrara sahip olabilmesinin temel şartının birlik ve beraberlik duyguları güçlü, dayanışma kültürü yüksek bir toplum olduğunu ifade eden AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer "Milletçe birlik ve beraberlik içinde karşıladığımız Ramazan Bayramı, dayanışmanın, paylaşmanın çok güçlü olduğu günlerdir. Milletçe sahip olduğumuz bu özellikler ile Ramazan gibi özel günler sayesinde her geçen gün güçlenirken istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyoruz. Bu sayede Türkiye ekonomisi, dünyada yaşanan pek çok siyasi ve ekonomik olumsuzluğa rağmen hedeflerine doğru ilerliyor.

Barış ve kardeşlik duygularının hakim olduğu bayramların, akrabalık ilişkilerini güçlendirip, yardımlaşma kültürünü yaydığı kadar toplumsal barışa da katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ailelerimiz olmak üzere milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, ülkemize ve dünyaya hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.