Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilek güreşi müsabakası düzenlendi

2019 Gaziantep Erkekler Bilek Güreşi Turnuvası zorlu geçen müsabakaların ardından sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2019 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:15
Kaynak: İHA
Bilek güreşi müsabakası düzenlendi

Seyyah Gençlik Spor Ve İzcilik Kulübünün, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin Sponsor olduğu ve Milli Eğitim Müdürlüğünün destek verdiği 2019 Gaziantep Erkekler Bilek Güreşi Turnuvası zorlu geçen müsabakaların ardından sona erdi. 

Talat Özkarslı Spor Salonunda yapılan turnuva yoğun ilgiyle karşılandı. 250 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği turnuvada sporcular ödüllerini Gaziantep İl Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürü Ahmet Kölemen , Spor Şube Müdürü Serhat Polat , Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ünal, Seyyah Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Spor Komisyonu Başkanı Ufuk Çıngırlar Ve Bilek Güreşi İl Temsilcisi Yakup Cin in elinden aldı.

Ödül Töreninde konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ünal sporunun önemine değinerek ata sporumuz olan bilek güreşinin bir spor dalı olarak yaşatılmasında katkıda bulunan yetkililere, sporculara ve ilgili kişilere teşekkür etti.

Teşekkür konuşmasının ardından protokolün dereceye giren sporcularına ödüllerini vermesinin ardından tören renkli görüntülerle sona erdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.