Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Binicilikte Şampiyonluk Kupası GKV’li Beril Dörtkol’un

Türkiye Ligi 4.Ayak Resmi müsabakalarında PII kategorisinde katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencisi Beril Dörtkol 1.lik kupası alarak spor kariyerine yeni bir başarı ekledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2020 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 14:54
Kaynak: İHA
Binicilikte Şampiyonluk Kupası GKV’li Beril Dörtkol’un

Dört yaşında at sevgisiyle başladığı binicilik sporunu son dört yıldır aldığı profesyonel eğitimle destekleyen Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencisi Beril Dörtkol, Adana Atlı Spor Kulübü Lisansı ile tecrübeli Antrenör Gizem Hatipoğlu eşliğinde uzun süredir devam eden altyapı çalışmaları neticesinde, Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından Adana Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenen Türkiye Ligi 4.Ayak Resmi müsabakalarında PII kategorisinde elde ettiği büyük başarı ile 1.lik kupası alarak spor kariyerine yeni bir başarı ekledi.

ULUSAL VE ULUSLARARASI ŞAMPİYONALARA KATILMAK İSTİYORUM

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokul öğrencisi Beril Dörtkol düzenlenen Türkiye Ligi 4.Ayak Resmi müsabakalarında PII kategorisinde yarışmalarına Gaziantep Gazi Atlı Spor kulübünde hazırlandı. Beril Dörtkol katılacağı ulusal ve uluslararası şampiyonalardan birincilik ile dönmeyi hedeflediğini ifade ederek binicilik sporundaki en büyük destekçisi olan ailesine ve antrenörlerine ve GKV ailesine teşekkür etti.

SPORUN BÜTÜN DALLARINI UYGULUYORUZ.

Binicilik şampiyonu Beril Dörtkol’u kutlayan GKV Özel İlkokulu Müdürü Uğur Özeren günün anısına şampiyona kupasını verirken, “Öğrencilerimiz   spor yaparak, fiziksel ve ruhsal gelişimlerini destekleyip, sağlıklı olma ve sosyal açıdan güçlenerek daha aktif bir yaşam oluşturuyorlar. Öğrencilerimiz spor yaparak, hedef belirlemenin yanı sıra odaklanma yeteneklerini de artırmaktadır” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.