Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BİR SOSYAL TESİS DE MALAZGİRT MAHALLESİ'NE

Şahinbey Belediyesi tarafından yeni oluşturulan Malazgirt Mahallesi'ne yapılan Malazgirt Sosyal Tesisi vatandaşın hizmetine sunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2019 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 00:26
Kaynak: İHA
BİR SOSYAL TESİS DE MALAZGİRT MAHALLESİ'NE

Malazgirt Mahallesi'nde düzenlenen törene AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

ÇALIŞKAN BİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VAR

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek "Şahinbey Belediyemiz sosyal belediyecilik alanında Türkiye'ye örnek olmuş bir belediyemiz. Şahinbey Belediyemiz kentsel dönüşümde, konut yapımında, doğumdan, ölüme kadar her alanda vatandaşımıza destek oluyor. Çalışkan bir belediye başkanımız var kendisine huzurlarınızda tekrar teşekkür etmek istiyorum. Çalışandan, üretenden, emek verenden Allah razı olsun" dedi.

10.000.000 M2 ASFALT 4.000.000 M2 KİLİTTAŞI YAPTIK

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilkent Mahallesi'nden yeni ayrılan Malazgirt Mahallesi'ne yatırımların artarak devam edeceğini belirterek, "Malazgirt Mahallemiz daha önce Yeşilkent'te bağlıydı. Yeşilkent'ten burayı ayırarak Malazgirt Mahallesi yaptık. Burası daha önce Yeşilkente bağlıyken nüfus 8.500'dü. Şimdi ise Yeşilkent Mahallemiz'in nüfusu 2.500, Malazgirt Mahallemiz'de yaklaşık 6.000 kişi ikamet ediyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana yol çalışması, kilittaşı, asfalt, çalışması yaparak rekor kırdık. 10.000.000 m2 asfalt 4.000.000 m2 kilittaşı yaptık. Mahallemizde bir cami inşaatımız bulunuyor. Bu camimizin alt katında namaz kılınıyor. Camimizi 1 ay içerisinde tamamlayarak sizlerin hizmetine sunacağız. Burada sosyal tesisimiz yoktu, yapmak için alanımızda yoktu. Büyükşehir Belediyemizden rica ettik sosyal tesis alanını bize tahsis etti. Bizde bu alana sosyal tesis yaptık. Malazgirt Mahallemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

BİZ HALKIMIZI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Şahinbey AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Teke AK Partili Belediyelerin hizmet yaparken, kimsenin dinine, diline ve ırkına bakmadan hizmet yaptığını belirterek, "Öncelikle bu sosyal tesisin yapımında emeği geçen değerli Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Mehmet Tahmazoğlu ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Sosyal tesisimiz Malazgirt Mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız Kurulduğumuz günden itibaren bizleri asla yalnız bırakmadınız. Bizlere inanıp destek verdiniz. Bundan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Değerli kardeşlerim bu tür hizmetleri yapmak çok kolay değil. Öncelikle hizmet yapma, gönüllere girme derdiniz ve niyetiniz olması gerekiyor. Yetmedi kaynak bulacaksınız. Öyle herkes kaynak üretemez. Bunun dışında iyi bir ekibiniz olması gerekiyor. Bunları yaparsa AK Partili belediyeler ve yaparsa Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu yapar" dedi.

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Malazgirt Mahalle Muhtarı Ahmet Bayat, mahallesinin tüm ihtiyaçlarının karşılandığını belirterek "Öncelikle Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu'na mahallemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim. Mahallemizin yollarının asfaltını, killi taşlarını ve parklarımızı eksiksiz bir şekilde yaptı. Ne zaman bir sıkıntımız olsa anında çözüyor. Kendisine ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.