Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Birlik Vakfında başkanlık sistemi konuşuldu

Birlik Vakfı Gaziantep Şubesi tarafından düzenlenen konferansta başkanlık sistemi konuşuldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2016 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 01:46
Kaynak: İHA
Birlik Vakfında başkanlık sistemi konuşuldu

Ünlü akademisyenlerin konuşmacı olarak katıldığı konferansta başkanlık sisteminin detayları anlatıldı. Birlik Vakfı Gaziantep İl Başkanı Mehmet Fatih Aslan, toplumların bilgilendirilmesi açısından konferansları önemsediklerini ve bu çalışmaları arttırarak devam ettiklerini söyledi.

Farklı konulardaki sosyal projeleriyle öne çıkan Birlik Vakfı konferanslarına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Araştırmacı Yazar Mustafa Yazgan ile II.Abdulhamit Han ve dönemi ayrıca Gazeteci Yazar Sabiha Doğan'la Lozan Konferansı'nı düzenleyen Birlik Vakfı, bu haftada yine mükemmel bir konuşmacıyla "Başkanlık Sistemi" üzerine güzel bir konferans gerçekleştirdi.

KESER, ÖNEMLİ KONULARA DEĞİNDİ

Konferans konuşmacı olarak katılan Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Ahmet Keser "Başkanlık Sistemini" anlattı. Konferansa Memursen İl Başkanı Ahmet Gök, Yeni Dünya Vakfı Başkanı Ahmet Çelik, Genç Birlik İl Başkanı Ramazan Dalkan, Milli Türk Talebe Birliği Başkanı Adem Acıroğlu, STK temsilcileri ve yönetim kurulu katıldı. Türk devlet geleneklerinin yapısına en yakın olan Başkanlık Sistemi üzerine faydalı ve bereketli bir program oldu.

‘’KONFERANSLARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ’’

Konferans sorası kısa br değerlendirme yapan Birlik Vakfı Başkanı Mehmet Fatih Aslan, katılımcılara teşekkür ederek, "Bu tarzda toplumu bilgilendirici ve faydalı programlarımıza ömrümüz ve gücümüz yettiğince devam edeceğiz. Birlik Vakfı olarak bizler 2071 hedefine hazırız. Milletimizde, kendi liderini seçince, işte o dem yeniden tarihin altın sayfalarından biri yazılacaktır’’diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.