Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu gala gaçmaz

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2018 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 22:42
Kaynak: İHA
Bu gala gaçmaz

Gaziantep’te gişe rekorlarını alt üst ederek tarihi bir başarıya imza atan Antepfıstığı filminin tutkunları, filmi henüz izlemeyen veya yeniden izlemek isteyenler Cumartesi akşamı, filmin oyuncuları ve bir çok ünlü isimle birlikte özel gösterimde izleme şansına sahip olacak. Antep Fıstığı’nın biletli özel gösterimi Cumartesi Sanko Park’ta gerçekleşecek. 

ÜNLÜ İSİMLER FİLMİ İZLEMEYE GELİYOR

Filmin başrol oyuncuları Ivana Sert ve Orhan Uslu’nun yanı sıra ünlü modacılar Uğurkan Erez ve Hakan Akkaya, filmde rol alan Sefa Zengin, Vural Buldu, Çeled Uşaglar ekibi ve filmin yönetmeni Oğuz Yalçın Cumartesi akşamı saat 20:00’da Avşar Sinemasında, hayranlarıyla birlikte izleyecek. Ayrıca birçok ünlü gazeteci, sinema eleştirmenleri ve televizyonların magazin ekipleri de bu özel gösterim için Gaziantep’te olacak.

BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Antep Fıstığı filminin özel gösterimi için biletler bugünden itibaren satışa sunuldu. Filmi bugüne kadar izleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler, Cumartesi gecesi düzenlenecek gala gecesine katılarak, bir kez de hayranı olduğu sanatçılarla beraber izleme şansına sahip olacak. Gaziantepli sinema izleyicilerinin gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür anlamındaki gecede, filmin oyuncuları hayranlarıyla sohbet edip, imza dağıtacak.

Ivana Sert ve Orhan Uslu ve diğer konuklar ayrıca aynı akşam filmi protokol mensuplarıyla da beraber izleyecek.

6 NİSAN’DA TÜRKİYE’DE

Antep Fıstığı filminin gösterimi Gaziantep’teki tüm sinema salonlarında devam ediyor. Zeugma Yapım şirketi, filmin 6 Nisan’da Türkiye’de gösterime gireceğini açıklamıştı. Antep Fıstığı filmi, gösterimde kaldığı süre içerisinde 100 bin bilet sayısına ulaşarak, Gaziantep’te bir daha ulaşılması güç bir rekora imza atmayı hedefliyor.

Antep Fıstığı filmini gösterime girdiği Şubat ayından bu yana 70 binin üzerinde kişi izledi. Bu rakam, Gaziantep’te en çok izlenen film olma özelliğini taşıyor. Gaziantep’te bundan önceki dönemlerde en çok izlenen filmlerin gişe hasılatı 20 bini geçmemişti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.