Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Bu namussuzların değerleri bir dolar”

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2016 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:31
Kaynak: İHA
“Bu namussuzların değerleri bir dolar”

Gaziantep’te demokrasi nöbetinde konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, darbe girişiminde bulunan ve üzerlerinden birer dolar çıkan cuntacıların değerinin bir dolar olduğunu belirterek, “Bir dolarlı aşağılık hainler, katiller. Birer dolarların üzerinde biliyorsunuz, bir seri numaraları oluyor ya, o bunların ABD’deki gizli servislere bağlılık numaraları” dedi.

Gaziantep’te milli iradeye saygı için tutulan demokrasi nöbetinde Demokrasi Meydanı doldu taştı. Ellerinde Türk bayrakları ile meydana akın eden on binlerce kişi, ellerindeki döviz, pankartlar ve attıkları sloganlar ile cuntacılara ve Fethullah Gülen’e tepki gösterdi. Gecede konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, 15 Temmuz'da darbe girişiminde bulunan FETÖ’ya bağlı bir grup askerin cebinden çıkan birer dolarlara dikkat çekti.

Darbecilerin şifresinin ABD doları olduğunu vurgulayan Milletvekili Erdoğan, “Allah sizin belanızı verecek alçaklar. Hainler. Siz nasıl secdeye gitti, nasıl Türküm, Müslümanım diyebildiniz. Cebinizdeki Amerikan dolarlarıyla mı? Bunların hepsinin cebinden birer dolar çıkıyor. Bu namussuzların değerleri bir dolar. O bir dolar o kadar kıymetli olmuş ki, Türk Silahlı Kuvvetlerinin subayları yere yatırılırken, alçak içerisindeki hainler ceplerinden çıkarıp, onu gösteriyorlar. Onların şifresi ABD’nin bir doları. Bir dolarlık aşağılıklar, hainler, katiller. Allah sizin belanızı verecek” dedi.

“SERİ NUMARALARI, GİZLİ SERVİSLERE BAĞLILIK NUMARALARI”

Erdoğan, dolarların üzerindeki seri numaraların ise cuntacıların gizli servislere bağlılık numaralarını olduğunu kaydederek, “Bu adamlar kendilerini nasıl satmışlar. Hepsinin üzerinden birer dolar çıkıyor. Birer dolarların üzerinde biliyorsunuz bir seri numarası oluyor ya, o bunların ABD’deki gizli servislere bağlılık numaraları. Yani T.C. numarasını bırakmış, Amerika’nın kul kölesi olmuş bu köpekler. Bu dolarla bizim kuyumuzu kazmışlar. Darbe olduğu gün, milletimiz elinde cebinde ne kadar dolar varsa götürdü, bozdu ve onlardan vazgeçti” ifadelerini kullandı.

“ULAN ABD, İŞARETLER SENİ GÖSTERİYOR”

Mehmet Erdoğan, ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanı General Joseph Votel’e de tepki gösterdi. Darbe girişiminin arkasında olanlara yönelik tüm işaretlerin ABD’yi gösterdiğini anlatan Erdoğan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi ABD’nin komutanı çıkıp, ‘irtibat içerisinde olduğumuz generaller tutuklandı’ diyor. Allah sizin belanızı versin. İrtibat içerisinde oldukları generallermiş. Ulan ABD haddini bileceksin, işaretler seni gösteriyor. Sen dünyada sadece bir yerde darbe yapmazsın. O da, orada ABD büyükelçiliği olmadığı için, ABD’nin kendisidir. Dünyanın her tarafına kan biçiyorlar. Suriye’yi, Irak’ı, İslam ülkelerini perişan ettiler. Bütün dertleri Müslümanlarla. Biz bunların karşısında eğilmeyeceğiz. Çünkü İslam’ın son kalesidir Türkiye. Bu kale düşmeyecek, ezilmeyecek. Eyvallah etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

“ALSIN CESETLERİNİ PENSİLVANYA’YA GİTSİNLER”

Muhalefetin destek vermesi halinde idam kararının çıkartılacağını belirten Erdoğan, kaçan paralelcilere ise cesetlerini alıp, Pensilvanya’ya gitmelerini söyledi. Erdoğan, “İnşallah, muhalefet dik durursa, bize destek verirse, onların idam kararını çıkaracağız. O alçakları, Anadolu’nun şehitler kanıyla yoğrulmuş toprakları kabul etmez. Onlar alsın cesetlerini Pensilvanya’ya gitsin” dedi.

“CEZAEVİNDE BİLE RAHAT DURMAZLAR”

Milletvekili Erdoğan, hainlik yapanların cezaevlerinde bile rahat durmayacağını belirterek, “Anadolu'm, benim güzel Anadolu'm, tamamen şehitler tepesi olmuş. Bu tepe hiç boş kalmamış, hep şehit vermiş. Nizamı Alem ülküsü için vermiş, İlay-ı Kelimetullah için vermiş, vatanın bütünlüğü için vermiş, mazlum milletleri korumak için vermiş. Bu topraklar üzerine hainlik yapanlara mezar olacak. Bu alçaklar, cezaevinde bile rahat durmazlar. Onların yakalanmayan işbirlikçileri tamamen çekilmişler inlerine. Yavaş yavaş, tekrar saklanmaya başlıyorlar” ifadelerini kullandı.

“KURŞUNA DİZİLMELİ”

Erdoğan, “idam isteriz” tezahüratları üzerine ise cuntacılara idamın az geleceğini söyleyerek, ele başlarının kurşuna dizilmesini istedi. Erdoğan, “Onlara idam az gelir, aslında onları kurşuna dizmeli, kurşuna. Dünyanın hiçbir yerinde darbeciler, hainler, işgalciler, o ülkenin meclisine bomba atmadı, silah sıkmadı. Dünyanın hiçbir yerinde milli ve manevi değerlerle teçhiz edildiğini iddia eden bir grup, kendi masum insanının üzerine tanksavarlarla ateş açmadı. Helikopterlerle, bomba atmadı” şeklinde konuştu.

DURAN TERÖR EYLEMLERİNİN YENİDEN BAŞLAMASI

Erdoğan, darbe girişiminin ardından Türkiye’de eylemlerin durduğunu hatırlatarak, “Bakın darbeye teşebbüs ettikleri hafta Türkiye’de eylemler durdu. Ne DAEŞ eylem yaptı, ne PKK yaptı. Ne oldu da bir hafta sonra tekrar başladılar. Baktılar ki, FETÖ köpeğinin yenilgiye uğradığını gördüler, tekrar maşaları olan PKK’yı meydana saldılar. Uyanık olalım, PKK ne ise DAEŞ odur, DAEŞ ne ise FETÖ, DHKP-C odur. Biz tüm terör örgütlerine karşı dimdik ayaktayız” ifadelerini yer verdi.

“TÜRKİYE MÜSLÜMANLARIN SON KALESİ”

Erdoğan, darbe girişiminde 237 şehit verildiğini ama İslam aleminin istikbalinin kurtarıldığını ifade etti. Erdoğan, “237 şehit verdik ama tüm İslam aleminin, tüm mazlum milletlerin istikbalini kurtardık. Dünya Müslümanlar Birliği darbe girişiminden iki gün sonra toplanarak yaptığı açıklamada, ‘Türkiye Müslümanların son bayraktarı, son kalesi. Bu kale düşerse, bu mazlum milletlere, bu mazlum Müslümanlara, İslam Dünyası’na kim liderlik yapacak, kim sahip çıkacak’ diyorlar. İşimiz çok zor, görevimiz çok büyük. Onun için dik duracağız, asla bunlara müsamaha etmeyeceğiz” diye konuştu.

Gece çalışan şarkılarla devam etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.