Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu zor günleri atlatacağız

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yaşanan deprem felaketinin yaralarını sarmak için esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2023 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:51
Kaynak: İHA
Bu zor günleri atlatacağız

Depremzede vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve onların yanında olmak için sık sık ziyaretlerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelerek sohbet edip deprem felaketi yaralarının hep birlikte sarılacağını ifade etti.

Deprem nedeniyle 11 ilin olumsuz etkilendiğini ve yeniden normale dönmek için yaraların hep birlikte sarılacağını belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Depremden dolayı yaşadığımız bu zor günleri hep birlikte atlatmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın normal yaşamlarına dönmeleri ve yaşadıkları olumsuzlukları atlatmaları için onlarla bir araya geliyoruz. Şehrimizde esnaflarımıza da bu anlamda önemli görevler düşüyor. Gaziantep bir sanayi şehri ve burada çarkın dönmesi demek diğer depremzede illerimizin de hızlıca toparlanması ve ayağa kalkması demektir. Bu anlamda iş yerlerini açan ve görevleri başında olan esnaf kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızla birlikte bu zorlu süreci en kısa sürede atlatacağımıza inanıyor ve bu yönde çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.