Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bülent Uygun'dan sert tepki

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, biletlerin Beşiktaş taraftarına ayrılması sonrası kulüp yöneticileri arasında tartışma çıktığı yönündeki iddialara sert tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2017 18:59
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2023 21:35
Kaynak: İHA
Bülent Uygun'dan sert tepki

Bülent Uygun, çıkan haberleri yalanlayarak, "Açıkçası yalan haber yapanların hepsi soytarıdır" dedi. 

Uygun, "Geldiğimden beri yalan haber yapılıyor. Ya bu tarz haberler sosyal medyada, ya da kendi gazetelerinde yayınlıyorlar. Ben onların çoğuna gazeteci bile demek istemiyorum. Açıkçası yalan haber yapanların hepsi soytarıdır. Bu tarz yapılmış haberler tamamen yalan ürünüdür. Herhangi böyle bir şey yok. Açık net ve her şey yerinde. Böyle bir problem yok. Biletlerle ilgili anlatıldığı gibi, yapılan haberler gibi bir durum yoktur. Herkesin bilmesi gerekir" diyerek tepkisini dile getirdi.

GENÇLERLE OYNAYACAĞIZ

Uygun, biri Beşiktaş olmak üzere oynayacakları 2 maçı da kazanmak istediklerini ifade etti. Maça gençlerle çıkacaklarını belirten Uygun, "Her maç bizim için çok önemli çünkü giydiğiniz forma temsil ettiğiniz şehir her maçı futbol adına kazanma adına sahada olmak gerekiyor. Gaziantepspor olarak kalan iki maçımızda elimizdeki kadroyla hem gençlerimizi kazanıp, hem de galibiyet adına mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.