Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burç-Der'den destek

TFF 1.Lig’in 12.haftasında Pazartesi günü Gaziantep Stadyumunda Boluspor ile karşılaşacak olan Gaziantepspor karşılaşma öncesi Burç-Der'den destek geldi.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 00:31
Kaynak: İHA
Burç-Der'den destek

Burç Derneği tarafından Gaziantepspor’a destek amaçlı düzenlenen yemeğe, Kulüp Başkanı Huzeyfe Durmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Teknik Direktör Faik Demir katıldı.

Gaziantepspor'a destek amaçlı düzenlenen yemekte konuşan Burç-Der Başkanı Mehmet Küçük, "Gaziantepspor'umuzun zor günde desteğe ihtiyacı var. Bizlerde gücümüzün yettiği kadar destek olmaya çalışacağız. Tüm üyelerimize ve Gaziantep halkına çağrımız şu olacak; Gaziantepspor Forması ve Passolig kartı alın ve maçlara giderek Gaziantepspor’umuza destek olalım. Gaziantepspor'un manevi desteğe çok ihtiyacı var. İnşallah Kulüp Başkanı Huzeyfe Durmaz ve Yönetim Kurulunun gayretleri ve halkımızın desteği ile Gaziantepspor'umuz hak ettiği noktaya gelecektir" dedi.

Başkan Huzeyfe Durmaz destek ve davetleri için Burç-Der Başkanı Mehmet Küçük ve Üyelere teşekkür ederek geceye katılanlara takımımızın formasını hediye etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.