Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükekşi, “Yeniden Çıkış Yakalayacağız”

Gaziantep Futbol Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2020 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 00:41
Kaynak: İHA
Büyükekşi, “Yeniden Çıkış Yakalayacağız”

Gaziantep Futbol Kulübünün Süper Lig’in dördüncü haftasında konuk edeceği Trabzonspor karşısında sezonun ilk galibiyetini alarak taraftarları mutlu etmek istediklerini söyledi.

“YENİDEN ÇIKIŞ YAKALAYACAĞIZ”

Gaziantep Futbol Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi yaptığı açıklamada; “Süper Lig’e istediğimiz başlangıcı yapamamış olabiliriz ancak takımımız geçtiğimiz sezon da benzer şekilde bir başlangıç göstermişti. Ligde şu ana kadar üç karşılaşmayı geride bıraktık tek yenilgimizi Galatasaray deplasmanında aldık. Karagümrük karşısında son dakikalarda yediğimiz şanssız golle üç puanı kaçırırken, Göztepe deplasmanında da öne geçtiğimiz karşılaşmadan beraberlikle sahadan ayrıldık. Sezon başları tüm takımlar için zorlu olabiliyor ve bir süreç gerekiyor. Taraftarlarımızın bu geçiş süreci içerisinde destek olmaları büyük önem taşıyor. Geçtiğimiz sezonu da herkes hatırlıyordur. Takımımız, yönetimimiz ve şehrimiz el ele vererek büyük bir mücadele örneği sergiledik ve ligi 8. sırada tamamlamayı başarmıştık. Bu sezon da hedefimiz bu başarıyı istikrarlı hale getirip, daha üst sıralar için mücadele etmektir. Umut ediyorum ki Trabzonspor maçında alacağımız iyi bir skorla birlikte ligde yeniden çıkışa geçeceğiz” dedi.

“TRABZONSPOR KARŞILAŞMASI BİZİM ADIMIZA ÇOK ÖNEMLİ”

Trabzonspor karşılaşmasının kendileri için büyük önem arz ettiğini söyleyen Mehmet Büyükekşi; “Trabzonspor Süper Lig’in en güçlü ve önemli camiaları arasında yer alıyor. Temennimiz her zaman olduğu gibi fair-play çerçevesinde ve dostça bir ortamda geçmesidir. Rakibimizin gücüne ve tarihine büyük saygımız bulunuyor. Ancak biz de bu ligin güçlü takımları arasında yer alıyoruz. Kendi evimizde taraftarımız tribünlerde olamasa da yaklaşık 260 günlük yenilgisiz bir serimiz bulunuyor. Bu karşılaşmada takımımızın sahada elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Ve alacağımız güzel skorla şehrimizi ve taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz. Yeniden çıkış yakalamak adına bu karşılaşma bizler için büyük önem taşıyor. Takımımıza ve teknik heyetimize güveniyor, onların sahada Gaziantep adına yakışır şekilde mücadele edeceklerine inanıyorum” dedi.

“TARAFTARLARIMIZ TRANSFER KONUSUNDA RAHAT OLSUN”

Taraftarların transfer konusundaki beklentilerini bildiklerini dile getiren Mehmet Büyükekşi kısa bir süre içerisinde onları sevindirecek gelişmeler yaşanacağını söyledi. Güçlü bir takım yaratabilmek adına hiç bir fedakarlıktan sakınmayacaklarını ifade eden Başkanımız Mehmet Büyükekşi; “Taraftarlarımızın transfer konusundaki beklentilerini çok iyi biliyoruz. Bizlerde kulübümüzün ve şehrimizin çıkarları doğrultusunda hareket etmek zorundayız. Bu takımın bir lirası, bu şehirde yaşayan her vatandaşın parasıymış gibi düşünüyoruz. Şunun müjdesini vermek isterim ki transfer dönemi kapanmadan onları mutlu edecek gelişmeler olacak. Herhangi bir aksilik olmaması halinde transferlerimiz en kısa sürede takıma katılacaklar. Bizleri gönülden seven, destekleyen ve dualarıyla her zaman yanımızda olan tüm taraftarlarımız içlerini rahat tutsunlar. Çünkü güçlü bir takımımız var ve yapılacak takviyelerle gücümüze güç katmaya devam edeceğiz. En kısa sürede resmi imzaları atıp, kamuoyuyla paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.