Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir, alt yapı ve üst yapı çalışmalarını hızlandırdı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Corona Virüs (COVID-19) mücadelesi kapsamında alınan tedbirlerle boşalan sokaklar ve caddelerde alt yapı ve üst yapı çalışmalarına hız kazandırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2020 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 03:28
Kaynak: İHA
Büyükşehir, alt yapı ve üst yapı çalışmalarını hızlandırdı

Halk sağlığı uzmanlarının “Evde Kal” çağrısıyla ulaşım yoğunluğunun azalmasını fırsat bilen büyükşehirce, D-400 Karayolu (İpek Yolu) üzerinde bulunan Karşıyaka Tüneli’nin genişletme çalışmaları devam ederken vatandaşın mağduriyetinin önüne geçmek amacıyla zemin çalışmaları biten alternatif yol açılarak trafik akışının servis yolu üzerinden devam etmesi sağlandı. Ayrıca GAZİRAY hattının geçiş aksında trafiğin sakinliği değerlendirilerek çalışmalar yoğunlaştırıldı.

Öte yandan Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından ‘pandemi” yeni bölgesel olmaktan çıkmış küresel bir salgın olarak adlandırılan Corona Virüs’e karşı sosyal izolasyona uyarak evde geçirdiği vakti artıran vatandaşların bu yaklaşımını fırsat bilen Büyükşehir Belediyesi, şehrin sakin dönemlerinde programında yer alan alt ve üst yapı çalışmalarına ağırlık verdi. “Yaşanan zor günleri halka hizmet için değerlendiriyoruz” diyen Başkan Fatma Şahin’in sözlerinden hareketle; belirli saatlerde trafiğe kapalı olan Karagöz bölgesinde yol tamiratı, restorasyon çalışmaları sürerken bunun yanı sıra halihazırda Suburcu Caddesi ve Karagöz mevkiinde çökme olan yolların onarım çalışmaları ise sürüyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.