Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir çıkışını sürdürmek istiyor

TFF 1. Lig'in 13. haftasında yarın deplasmanda Manisaspor'a konuk olacak Büyükşehir Gaziantepspor, rakibini yenerek son haftalarda yakaladığı çıkışı sürdürmek istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2016 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 00:46
Kaynak: İHA
Büyükşehir çıkışını sürdürmek istiyor

Ligin 12. haftasında evinde karşılaştığı Şanlıurfaspor'u 2-0 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza atan mavi-beyazlılar, Teknik Direktör Metin Diyadin yönetiminde çıktığı son 2 resmi maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlikle 4 puan topladı. Teknik Direktör Metin Diyadin yönetiminde yeni bir ivme yakalayan Büyükşehir Gaziantepspor yarın deplasmanda karşılaşacağı Manisaspor mücadelesinden galibiyetle ayrılarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Manisaspor ile Büyükşehir Gaziantepspor arasında saat 16.30'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Erkan Özdamar yönetecek. Özdamar’ın yardımcılıklarını ise Bahtiyar Birinci ve Soner Maraş yapacak.

LİGDE 9. RANDEVU

Ligin 13. haftasında karşı karşıya gelecek iki takım Manisaspor ile Büyükşehir Gaziantepspor lig tarihinde 9. kez mücadele edecekler. Ev sahibi ekip bugüne kadar oynanan 8 maçta 5 galibiyet alırken, konuk ekip ise sadece 1 galibiyet elde etti. İki mücadele ise beraberlik ile tamamladı.

5 OYUNCU CEZA SINIRINDA BULUNUYOR

Büyükşehir Gaziantepspor’da, Manisaspor maçı öncesinde 5 oyuncu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Mavi-beyazlılarda, ligin geride kalan haftalarında 3 sarı kartı bulunan Nijeryalı forvet Ekigho, defans oyuncusu Ahmet Kesim, Gökhan Alsan, Gökhan Sazdağı ve Yasin Palaz, yarınki karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde, 14. haftada oynanacak Elazığspor maçında takımlarını yalnız bırakacak.

EV SAHİBİ EVİNDE 5 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Yarın ligin formda ekibi Büyükşehir Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Manisaspor 10 maçlık galibiyet hasretine geçen hafta oynanan Denizlispor maçında 2-1’lik skorla son vermişti. Ev sahibi ekip yarın ağırlayacağı rakibini de yenerek evindeki 5 maçlık galibiyet hasretine de son vermek istiyor. Manisaspor’da Hakan Turan ve Savaş Yılmaz yarınki karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde, ligin 14. haftasında deplasmanda oynanacak Altınordu maçında takımlarını yalnız bırakacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.