Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir çorba çeşmeleriyle insanların içini ısıtıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, çorba çeşmelerinde her gün binlerce kişiye sıcak çorba ikram ederek, içleri ısıtıyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 05:55
Kaynak: İHA
Büyükşehir çorba çeşmeleriyle insanların içini ısıtıyor

Sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında Gazianteplilerin ihtiyaçlarını karşılayan Büyükşehir Belediyesi, her sabah erken saatte yola çıkan vatandaşları unutmadı, sabahın dondurucu soğuğuna karşı onların içini ısıtacak tedbirler aldı. Kayaönü Mahallesi Şehitkamil Devlet Hastanesi önüne, Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi Poliklinikler önüne, 25 Aralık Devlet Hastanesi Poliklinikler önüne, Gaziantep Çocuk Hastanesi Bahçe içine ve Gaziantep Üniversitesi Kampüs önüne kurduğu çorba çeşmeleriyle soğuk kış aylarında vatandaşlara sıcak çorba ikram eden Büyükşehir, takdir topluyor.

5 NOKTADA 5 BİN KİŞİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çorba çeşmeleri projesi kapsamında il merkezinde beş ayrı noktaya kurulan çeşmede, her gün 5 bin kişiye çorba dağıtılıyor. Sabahın erken saatlerinde işine ve okuluna gitmek için yola çıkan vatandaşlara, çorba çeşmelerinden her sabah 06.45-09.00 saatlerinde çorba ikram ediliyor.

Büyükşehir Belediyesinin 3 yıl önce uygulamaya aldığı çorba çeşmelerinden yararlanan vatandaşlar, uygulamadan ziyadesiyle memnun kaldıklarını belirterek, özellikle kış aylarında okula ve işe gidenler için çok değerli bir hizmet olduğunu dile getirdiler.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ekibine teşekkür eden vatandaşlar, sıcak çorbayı içtikten sonra bol bol dua ettiklerini bildirdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.