Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BÜYÜKŞEHİR ERİKÇE YAZ KAMPLARI BAŞLIYOR

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin yaz tatilini iyi değerlendirmesi ve sağlıklı gelişimleri için “Yaz Kampları” düzenliyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2018 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 08:43
Kaynak: İHA
BÜYÜKŞEHİR ERİKÇE YAZ KAMPLARI BAŞLIYOR

Çevreyle uyumlu, kendine güvenen, mutlu, toplumsal barışa katkı sağlayan, strateji kurabilen ve düşünceyle uygulamayı aynı anda yapabilen çocukların yetişmesini hedefleyen etkinliklerde, değerlendirme eğitimleri, geleneksel çocuk oyunları, drama çalışmaları gibi eğitimlerin yanı sıra kişisel gelişim içerikli eğitsel oyunlar ve gezilerle çocuklar, keyifli bir yaz tatili geçirecek.

25 Haziran-5 Eylül 2018 tarihleri arasında üç günlük kamplara 9-14 yaş gruplarındaki çocuklar başvurabilecek. Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma, Cumartesi, Pazar günleri uygulanacak olan kamplarda; kamp içi ve kamp dışı sportif ve kültürel etkinlikler gerçekleştirecek.

Yetkililer, kampa katılacak veliler için şu uyarılarda bulundu: “Epilepsi, çölyak, laktoz intoleransı gibi hastalığı olan katılımcıların bu rahatsızlıkları kamp müdürlüğüne bildirmeleri gerekiyor. Bunun için kendi gereksinimlerini karşılamakla yükümlüdürler. Katılımcılar, diş fırçasısı, havlu gibi kişisel bakım malzemelerini yanında getirecekler. Katılımcılar TC kimliklerinin fotokopilerini yanlarında getirecekler. Kimlik fotokopisi yanında bulunmayan katılımcılar kampa kabul edilmeyecek. Veliler çocuklarını önceden SMS ile belirtilen noktada ve saatte hazır bulundurmak zorundalar.”

GENEL KURALLAR

Katılımcıların doğa aktivitelerinde rahat hareket edebilecekleri kıyafetler ve ayak bileklerini saran ayakkabılar kullanmaya özen göstermeleri gerektiğine dikkati çeken yetkililer, genel kuralları şu şekilde hatırlattı: “Merkez'de belirlenmiş alanlar dışında ateş yakmak yasak. Yüksek aktivitelerlerden olan okçuluk ve bisiklet aktiviteleri için koruyucu ekipmanlar Macera Parkı yetkilileri tarafından sağlanacak. Bu etkinliklerinde parkın içi güvenlik kuralları geçerlidir. Bu kurallar kamp başlangıcı veya etkinilk başlangıcında katılımcılara bildirilir. Erikçe Macera Parkı bir doğa kampıdır. Buradaki faaliyetlere katılan tüm bireyler doğada misafir olduğu bilinciyle her türlü tahribatın sorumluluğunu kabul etmiş olarak buraya gelmeyi kabul eder.”

Başvurular, www.gaziantep.com.tr adresinden yapılacak. Ayrıca, kamplar hakkında bilgi almak isteyenler, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğünün 0342 232 46 06 nolu telefonunu arayabilecek.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.