Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir yaz spor okulları başlıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin okulların tatile girmesiyle öğrencilerin boş zamanlarını iyi değerlendirmesi için açtığı “Yaz Spor Okullarının” kayıtları başladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2017 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2023 00:26
Kaynak: İHA
Büyükşehir yaz spor okulları başlıyor

Etik değerlere sahip sporcuların yetişmesi, sporun yaygınlaşması ve yaşam biçimi haline getirilmesi için açılan spor okulunda çocuklar ücretsiz faydalanacak.

8 ayrı spor merkezinde verilecek spor eğitiminde öğrencilere takım ruhuyla paylaşma, yeteneklerini geliştirirken kişisel gelişim içerikli eğitsel oyunlarla keyifli bir yaz tatil geçirmeleri hedefleniyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 Temmuz ve 30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek spor eğitimlerinde, 7-14 yaş grubu arasındaki çocuklar faydalanabilecek.

Güreş, taekwondo, karate, basketbol, tenis, hentbol, voleybol, badminton ve yüzme gibi alanlarda eğitim verilecek etkinliklere www.gaziantep.com.tr adresinden başvuru yapılıyor.

Ayrıca, etkinlik hakkında bilgi almak isteyenler Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğünün 0342 232 46 06 nolu telefonunu arayabilirler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.