Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BÜYÜKŞEHİR'DEN RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİ 10 BİN HANEYE HEDİYE PAKETİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşa Ramazan bayramı öncesi kahve, maske ve bayram şekerlerinden oluşan 10 bin adet hediye paketi ve saksı çiçekleri, şehrin birçok noktasında kapı kapı dolaşılarak dağıtılmaya başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2020 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 07:25
Kaynak: İHA
BÜYÜKŞEHİR'DEN RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİ 10 BİN HANEYE HEDİYE PAKETİ

Kısa sürede bölgesel olmaktan çıkıp küresel bir salgın halini alan yeni tip Corona Virüs'e (COVID-19) karşı gerek ulusal gerekse de bölgesel anlamda mücadele sürdürülürken yerel yönetimlerde salgına karşı organize ettiği uygulamalarla öne çıkan Büyükşehir Belediyesince Ramazan bayramı öncesi Gazi şehirliler unutulmayarak İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge kapsamında 4 gün boyunca sokağa çıkamayacak vatandaşlara içerisinde kahve, maske ve bayram şekerlerinin olduğu hediye paketleri ve saksı çiçekleri sokak sokak gezilerek dağıtılıyor.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR!

Düztepe Mahallesi sakinlerinden Safiye Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin bayram öncesi yaptığı; bayram şekeri, kahve, maske ve saksı çiçeklerinden oluşan hediyeler için başta Başkan Fatma Şahin olmak üzere tüm ekibine teşekkürlerini iletti.

Asiye Geyik ise, salgın sürecinde de birçok yardımı düzenli olarak büyükşehir tarafından yapıldığını aktararak, “Bayram öncesinde bizler için gönderdikleri hediyelerden dolayı mutlu olduk. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.