Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çağdaş Atılım’dan büyük başarı

Gaziantep Özel Çağdaş Atılım Koleji, akademik ve sportif başarılarıyla dikkat çekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2018 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 07:55
Kaynak: İHA
Çağdaş Atılım’dan büyük başarı

Çağdaş Atılım Koleji Müdürü Fikret Subaşı, yeni bir okul olmalarına rağmen bir çok başarılara imza attıklarını söyledi. Okul Müdürü Subaşı, “8. Sınıflar arasında yapılan Türkiye geneli deneme sınavında öğrencimiz Eftal Kalyenci Türkiye 2. oldu. Türkiye genelinde yaklaşık 12 bin kişinin katıldığı sınavda okul olarak da başarılı çıkmanın gururunu yaşadık” dedi.

HEM HAYATA HEM SINAVLARA HAZIRLIYORUZ

Özel Çağdaş Atılım Koleji’nde, özel ders konseptinde dersler, birebirler ve etütlerle öğrencilerin hem sınavlara hem de hayata hazırlandığını ifade eden Subaşı, “Okul, özel ders ve dershane ihtiyacının bir arada sunulduğu okulumuzda, farklı kaynaklardan düzenli deneme sınavları ile öğrencinin kazanımları ve başarı grafiği kontrol edilerek ona göre eğitim stratejileri belirlenir ve hedefe emin adımlarla yürümesi sağlanır. Öğrencilerimiz eksik oldukları derslerden istediği öğretmenlerden özel ders alarak eksiklerini tamamlar” diye konuştu.

BERRA BAKAR BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Subaşı, Çağdaş Atılım Koleji öğrencilerinin sportif alanda da başarılar elde ettiğine dikkat çekerken, şöyle devam etti: “Karate sporu yapan öğrencimiz Berra Bakar, okul sporları küçükler ve yıldızlar grup müsabakası Gaziantep elemesinde yıldızlar grubunda da 50 kiloda 3. olarak Bitlis’te düzenlenecek grup müsabakalarına gitmeye hak kazandı. Daha sonra Anadolu yıldızları müsabakalarında Gaziantep elemesinde yıldızlar grubunda 1. oldu ve Şanlıurfa’daki grup elemelerine gitti. Şanlıurfa da düzenlenen Anadolu Yıldızları bölge elemesinde 1. olarak Bingöl de düzenlenecek Anadolu yıldızları yarı final müsabakalarına gitmeye hak kazandı.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.