Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çağdaş Bilgi’de kariyer günleri

Özel Çağdaş Bilgi Okulları konferans salonunda Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik kariyer günleri etkinliği düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2018 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 04:13
Kaynak: İHA
Çağdaş Bilgi’de kariyer günleri

Çağdaş Bilgi Anadolu Lisesi Müdürü Ayşegül Özalpaydın, “Öğrencilerimizin hedeflerini sağlıklı bir şekilde belirlemelerini, meslekleri; eğitim aşaması, çalışma koşulları bakımından daha iyi tanıyıp irdelemelerini sağlamak, meslek tercihi ve kariyer planlamasında onlara ışık tutmak amacıyla düzenlediğimiz kariyer günlerinde Hasan Kalyoncu Üniversitesi Yrd. Doç.Dr.İbrahim Çütcü konuk ettik” dedi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Yrd. Doç.Dr.İbrahim Çütcü, günümüzde birçok kişinin eğitimi boyunca iş yaşamına yönelik bireysel kariyer hedefini belirlediğini, bunlara ulaşmak için kendini geliştirmeye çalıştığını; kurumların da bünyesindeki personele yönelik kariyer planları yaptığını, alanının en iyisi olmak için hayal kurmak, ne istediğini bilmek, istemekten ve ne istediğini söylemekten korkmamak, çalışmak, araştırmak, çok yönlü olmak gerektiğini vurgulayarak, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.