Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CAMBRIDGE SERTİFİKALARI SAHİPLERİNİ BULDU

Özel Seçkin Okulları, 65 ülkeden binlerce okulun katılımıyla gerçekleşen Cambridge sınavlarında gurur duyulacak başarılara imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2017 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:46
Kaynak: İHA
CAMBRIDGE SERTİFİKALARI SAHİPLERİNİ BULDU

Cambridge Üniversitesine bağlı olarak yapılan, Cambridge sınavları 1913’ten bu yana dünyanın 65 ülkesinde milyonlarca adayın katılımıyla gerçekleştirilmektedir. Uluslararası geçerliliği olan Cambridge ESOL sınavı; ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için hazırlanmış eğlenceli ve motive edici İngilizce dil sınavları serisidir. Bu sınav çocukların dil öğrenme serüveninde atılan ilk adımdır.  

Özel Seçkin Okulları öğrencileri; İngilizce zümresi tarafından hedef olarak belirlenen İngilizce kitaplar okuma, İngilizce şarkı dinleme, İngilizce TV programlarını anlama ve İngilizce film izleme gibi davranışları geliştirmeye yönelik yapılan etkinlikler sayesinde bu sınavda farklarını bir kez daha ortaya koyarak yüksek başarılara imza attı.

Bu sınavlarda başarılı olarak öğretmenlerini ve okullarını gururlandıran öğrencilere Özel Seçkin Koleji AKM salonunda düzenlenen törende Cambridge Üniversitesi tarafından hazırlanan başarı sertifikaları Özel Seçkin Koleji Anadolu ve Fen Lisesi müdürü Sevgi Tezgör ve İlköğretim müdürü Seydi Geçimli tarafından takdim edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.