Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Can Tuğsuz mitinge davet etti

İYİ Parti 2'nci sıra milletvekili adayı Can Tuğsuz, vatandaşları İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in 2 Haziran Cumartesi günü saat 14:00'te Demokrasi Meydanı'nda düzenleyeceği mitinge davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2018 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 02:05
Kaynak: İHA
Can Tuğsuz mitinge davet etti

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

24 Haziran seçimine yönelik çalışmalarına Kayaönü Mahallesi'nde devam eden Can Tuğsuz, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. 'Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız' diye yola çıkan Tuğsuz, bir araya geldiği vatandaşlara, "Sizleri Cumartesi günü saat 14:00'te Demokrasi Meydanı'na bekliyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener'i gelip dinleyin. Neden Akşener'e oy vermeniz gerektiğini kendisinden duyun. 24 Haziran'da inşallah Cumhurbaşkanı seçeceğimiz sayın Meral Akşener'in projelerini, sorunlara nasıl çözümler getireceğini kendi ağzından dinleyin. İktidar yürüyüşümüze siz de ortak olun. Hep birlikte başaracağız" diye konuştu.

ÜRETEN DEĞİL TÜKETEN TOPLUM OLDUK

Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Tuğsuz, esnafın, işsizin, emeklinin, gençlerin, memurun sorunlarını dinlemeyi de ihmal etmedi. "Esnafın siftah yapmadan kepenk kapatıyoruz. Ne olacak bizim halimiz?" sorusuna "Bizler, günlerdir sahalardayız. İnsanlarımızın sorunlarının ne olduğunu çok iyi biliyoruz. İYİ Parti ile inşallah tüm sorunların üstesinden geleceğiz. Borç batağında boğulan esnafımıza nefes aldıracağız. Kahvehaneler işsizler ordusu ile dolu. Üretim durmuş vaziyette. Gaziantep'teki en büyük fabrikalar dahi neredeyse yüzde 50 kapasite ile çalışıyor. Üreten değil, tüketen bir toplum olduk. İnşallah İYİ Parti ile üreten bir toplum haline dönüşeceğiz" dedi.

HERKESİN SESİ OLACAĞIZ

İnsanların çok büyük sorunlarla boğuşmasına rağmen, korkudan ses çıkaramadığına dikkat çeken Tuğsuz, "Ben seçilir de meclise gidersem, sanayiciden işçiye, ihtiyarından gencine, herkesin sesi olacağım. Şu anki tablo ortada. Kimse sesini yükseltemiyor. Devletin sen niye konuşuyorsun diye üzerine geleceğinden endişe ediyor. O yüzden piyasalardaki inanılmaz sıkıntılara rağmen, büyük bir sessizlik var. Ben halkımızın tepkisini sandıkta ortaya koyacağını düşünüyorum. İYİ Parti olarak herkesin sesi olacağız. Çünkü sorunları ve çözüm önerilerini çok iyi biliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.