Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Canan Tekstil'den okul

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda başlatılan “100. Yılda 100 Hayırsever” kampanyasına destekler devam ediyor.İmzalanan protokollerle Gaziantep’in eğitim sorunu adım adım çözülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2020 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:00
Kaynak: İHA
Canan Tekstil'den okul

Kampanya kapsamında Hayırsever Canan Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Şehitkamil İlçesi Pancarlı Mahallesi’ne yaptırılacak olan 32 derslikli okul için Gaziantep Valiliği’nde protokol imza töreni düzenlendi.

Vali Davut Gül, törende yaptığı konuşmada, ‘100. Yılda 100 Hayırsever’ kampanyasının şehrin tüm dinamikleriyle yürütüldüğünü söyledi.

Vali Gül, “ Gaziantep’in bir derdi var. Bu dert sorunları çözme derdi. Birlikte iş yapma kültürünün çok yüksek olduğu bir şehirdeyiz. Eğitimle ilgili sıkıntılarımız var. Yapılan derslik sayısı çok fazla ama ihtiyaç ondan daha fazla. “100. Yılda 100 Hayırsever” ararken sizlere güveniyorduk. Sağ olun bizi hiç yalnız bırakmadınız. Bu projeyi ildeki bütün dinamiklerle birlikte yürütüyoruz. Büyükşehir Belediyemizle, ilçe belediyelerimizle, kaymakam arkadaşlarımızla, hayırseverlerimizle, milletvekillerimizle, Gazantep’in bir şekilde suyunu içen, havasını soluyan herkesle bu projeyi yürütüyoruz. Şimdiye kadar da hamdolsun çok iyi neticeler aldık. İnşallah birlikte birkaç ay içerisinde 100’e tamamlayıp Gaziantep’in eğitim sorununu büyük ölçüde çözmüş oluruz. Ben Canan Tekstil ve Özyaşar Ailesi’ne hem okul yaptıkları için hem de rahmetli babalarını unutmadıkları ve hayırlı evlatlar oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, aileyi yıllardır tanıdığını söyleyerek ailenin şehre güzel hizmetlerinin olduğunu, bunun yanı sıra sanayici olarak ta örnek olduğunu ifade etti. Şahin, “Bizim sanayicilerimiz tek başına bir sanayici değil, bir modelimiz var. Hayırseverlikte de birbiriyle yarışıyor. Ben bu şehrin bir evladı olarak aileye çok teşekkür ediyorum. Bugün atılan bu imzayla çocuklarımızın, gençlerimizin eğitim hayatı, geleceği daha da aydınlanacak. Birlikte başaracağız. Hayırlı olsun” dedi.

YİKOB Başkanı Alper Çifçi, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu hayırseverlere ve okulun yapımında emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Hayırseverler Fazıl ve Tayfur Özyaşar ise, hayra vesile olan herkese teşekkür ederek duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.

Protokol imza töreni konuşmaların ardından imzaların atılmasıyla sona erdi.

Yaptırılacak olan 32 derslikli Anadolu Lisesi önemli bir eksikliği giderecek.

Düzenlenen protokol imza törenine Vali Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, YİKOB Başkanı Alper Çifçi, Şehitkâmil Kaymakamı Ömer Kalaylı, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Hayırseverler Fazıl Özyaşar ve Tayfur Özyaşar katıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.